17 / 05 / 2024

cüney çimen kimdir

cüney çimen kimdir

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO’ daki yeni görevine 05 Ekim 2015 tarihi itibarıyla başladı.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Cüneyt Yavuz kimdir? Kaç yaşında?

Mavi'nin yönetim kurulunda yer alan Cüneyt Yavuz kimdir? Cüneyt Yavuz kaç yaşında? Cüneyt Yavuz evli mi? İşte ayrıntılar...

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Dr. M. Cüneyt kariyerine ne zaman başladı? Cüneyt Sezgin kimdir?

Türk iş insanı ve finans sektörünün önde gelen isimlerinden Dr. M. Cüneyt Sezgin evli mi? Cüneyt Sezgin kimdir? İşte ayrıntılar... 

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Birlik mensucat  Ticaret ve Sanayi İşletmesi A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Soyarıcı kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Soyarıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Soyarıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Soyarıcı'nın hayatına dair merak edilenler.

Dr. Markus C. Slevogt kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş bağımsız üyesi Dr. Markus C. Slevogt kimdir? Dr. Markus C. Slevogt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dr. Markus C. Slevogt'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Dr. Markus C. Slevogt`ın hayatına dair merak edilenler.

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Suphi Malgaz kimdir?

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili emniyette bilgi sahibi olarak veren ifade Suphi Malgaz kimdir? Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu?

cüney çimen kimdir Haberi

cüney çimen kimdir

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO’ daki yeni görevine 05 Ekim 2015 tarihi itibarıyla başladı.




Cüneyt Çimen, 1999 yılında 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. Ardından Londra Metropolitan Üniversitesi’nde ‘Pazarlama’ alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.




Çalışma hayatına Londra’da TFHC Pazarlama Müdürü olarak başlayan Çimen, aynı ülkede Dan Display & Imaging Ltd. Satış Yöneticisi, Sweet World Confectionery Toptan Satış ve Pazarlama Müdürü, Ada Group Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı. 2013 yılından bu yana Sinpaş GYO Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini yürütüyordu.




Çimen, evli ve bir çocuk...