15 / 05 / 2024

D-8 ülkeleri hangileri

D-8 ülkeleri hangileri

THY Genel Müdürü Kotil, Gelişen Sekiz Ülke Ekonomik Ortaklık Örgütü'nün tekrar canlanmasında büyük yarar olduğunu belirterek, "İstanbul'daki yeni havalimanı, D-8'in de göz bebeği olacak" dedi.

O şehre resmen turist yağdı! 8 ayda 2 milyon 429 bin 981 turist ziyaret etti!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Muğla'ya resmen turist yağdı. Muğla'yı 8 ayda 2 milyon 429 bin 981 turist ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Boş tutulan konutlara değerinin yüzde 1’i kadar vergi!

Hükümet fahiş kiralara dur demek için yüzde 25 artış sınırını 1 yıl daha uzatırken, bir yandan da vergi önlemi üzerinde çalışıyor. Dünya ülkeleri ise bu sorunu çoktan çözdü.

Migros’ta 8’li tuvalet kağıdında şok indirim! 37 lira birden düştü! 13 Mart 2023 Fiyat Listesi

Çeşitli ürünlerine indirim yapan Migros’ta bu hafta Maylo Süper Bambu Tuvalet Kağıdı 8’li Paket 76,90 TL’den 39,90 TL’ye, Tahsildaroğlu Klasik İnek Peyniri 300 gramlık paket 72,70 TL’den 49,90 TL’ye indi. Peki Migros’ta başka hangi ürünler indirimde?

Migros’ta 8’li tuvalet kağıdı 39,90 TL’ye, bulaşık deterjanı 29,50 TL’ye düştü! 6 Mart 2023 Fiyat Listesi

Marketler zincirinin bu haftaki indirimli ürünlerinde Papia Parfümlü Tuvalet Kağıdı 8’li paket 89 liradan 39,90 liraya, Fairy Sıvı Bulaşık Deterjanı 1 litre 39,90 TL’den 29,50 TL’ye kadar düştü. Peki Migros’ta bu hafta indirime giren başka hangi ürünler var?

Dünya da aynı dertten muzdarip! Korkunç artış devam ediyor

Türkiye'de marketlerdeki fiyat artışı durduralamıyor ancak dünya ülkeleri de aynı dertten dolayı muzdarip. İngiltere'den de market fiyat artışlarıyla ilgili benzer haberler geldi.

Toyzz Shop'tan internete özel indirimler! Oyuncaklarda ucuzluk! İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Ünlü oyuncakçı Toyzz Shop, Ekim ayı boyunca internete özel kampanyalar yaparak fiyatlarında indirime gitti. Peki fiyatları düşen oyuncaklar hangileri? İşte tüm detaylar...

Türkiye konut fiyat artışında ikinci sırada!

Uluslararası Para Fonu (IMF) dünyada ev fiyatlarının en çok yükseldiği ve en fazla düştüğü ülkeleri açıkladı. 58 ülkeyi kapsayan rapora göre, Türkiye yüzde 14.9’luk yükselişle ikinci sırada yer aldı.

Konutta kira getirisi arttı!

IMF dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ve en fazla düştüğü ülkeleri açıkladı. Türkiye'de konutta kira getirisi arttı...

Mart ayında konut kredisi faizlerini düşüren bankalar!

Bankaların konut kredisi faizleri 2019 yılının ikinci yarısı itibariyle ekonomideki dengelenme ile hızla düştü. Peki Mart ayında konut kredisi faizlerini düşüren bankalar hangileri? İşte konut kredisi faizlerini düşüren bankalar ...

Cahit Turhan Nijerya İletişim Bakanı ile bir araya geldi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Türkiye ile Nijerya'nın, İslam İşbirliği Teşkilatı ve D-8 başta olmak üzere uluslararası platformlarda yakın iş birliği içinde olduğunu söyledi.

Eskişehir'de konut satışları yüzde 22,8 düştü!

TÜİK'in açıkladığı verilere göre, Eskişehir’de konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22,8 oranında düştü.

Fikirtepe 8 yıldır dönüşemedi!

8 yıldır kentsel dönüşümün devam ettiği Fikirtepe hâlâ dönüşemedi. Projelerin durduğu, inşaatların yavaşladığı bölgede vatandaşlar mağdur oldu. Evleri yıkılan ama yenisi yapılmayan hak sahipleri kamudan çözüm bekliyor.

Kayseri Milli Emlak Müdürlüğü'nden 8.8 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Erkilet Mahallesi'nde 8 milyon 852 bin 574 TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. 

D-8 ülkeleri hangileri Haberi

D-8 ülkeleri hangileri

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Gelişen Sekiz Ülke Ekonomik Ortaklık Örgütü'nün (D-8) tekrar canlanmasında büyük yarar olduğunu belirterek, "İnşallah İstanbul'daki yeni havalimanı, D-8'in de göz bebeği olacak" dedi.


İstanbul Yeni Havalimanı Tanıtım Filmi



Kotil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye, Nijerya, İran, Endonezya, Mısır, Bangladeş, Malezya ve Pakistan'ın üyesi olduğu D-8 ülkeleri ile THY arasındaki ilişkileri daha da güçlendireceklerini söyledi.


Örgütün kurulduğu dönem ile dünyanın bugünkü durumunun farklı olduğunu belirten Kotil, Türk ekonomisi ve THY'nin yıllar içerisinde gelişme katettiğini vurguladı.


THY'nin bu...