18 / 05 / 2024

D-Enerji Grubu

D-Enerji Grubu

D-Enerji Grubu ile Güney Kore'nin KOSEP ve SK E&C şirketleri 175 milyon dolaraü Aydın Büyükefe'de doğalgaz çevrim santrali yapacak...

SANKO Enerji, rüzgarda kapasitesini artıracak

SANKO Enerji Grubu, Akyel 1 ve Akyel 2 RES’de kapasite artırımlarını rüzgar türbini üreticilerinden Danimarka merkezli Vestas’ın EnVentus platformundan tedarik edeceği 6.2 MW gücünde V162 model 4 türbinle yapacak.

Media Markt’ta çamaşır makinesi 5.499 lira! İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi…

Evlilik planı yapanlar veya evlerindeki eşyaları değiştirmeyi düşünenler için büyük fırsat Media Markt’ta. Grundig 7 Kg yıkama kapasiteli çamaşır makinesi 5,499 lira, Bosch D enerji sınıfı 6 program 13 kişilik bulaşık makinesi 8,989 liraya satışa sunuldu. İşte Media Markt 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ağaoğlu'ndan 1 milyar liralık yenilenebilir enerji yatırımı!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 735 milyon lira değerinde ve 125 MW kurulu güce sahip Balıkesir Rüzgar Enerji Santrali (RES) Projesi'nin rüzgar türbinleri için Alman Nordex Energy GmbH ile sözleşmesini imzaladı. 

Ağaoğlu'ndan 2 RES projesi için 330 milyon TL'lik yatırım!

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova’daki 2 RES projesinin rüzgâr türbinleri için Alman Nordex GmbH ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı.

Sinan Ak, Zorlu Enerji Grubu Başkanı oldu!

Ak, elektrik üretimi, satışı ve ticaretinden, enerji santralleri inşası, bakımı, onarımı ve işletme hizmetleri ve doğalgaz dağıtımına enerji sektöründe geniş bir yelpazede faaliyet gösteren Zorlu Enerji Grubu’nun yatırım ve vizyonuna liderlik edecek.

Ağaoğlu'ndan 330 milyon liralık yenilenebilir enerji yatırımı!

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova'daki iki Rüzgar Enerji Santrali projesinin rüzgar türbinleri için Alman Nordex ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı

Konut kredisi kullananların sayısı 2.3 milyona ulaştı!

Bankaların faiz indirimi için harekete geçtiği konut kredileri, batık oranı en düşük grubu oluşturdu. Batık oranı, bireyselin onda birinde kaldı.

Enerjisa 5 yılda 10 milyar liralık yatırım yapacak!

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Mehmet Göçmen, Enerjisa'nın gelecek dönemde yapacağı yatırımlara ilişkin, "Sadece elektrik dağıtım tarafında yılda 1-1,5 milyar lira olmak üzere, 5 yılda toplam 10 milyar liraya yakın yatırım planlıyoruz." dedi.

Herkes evinde kendi elektriğini üretecek!

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Göçmen, 'Yeni enerji oyununda herkes evinde kendi elektriğini üretecek' dedi.

Enerya'dan Antalya'ya 22 milyon liralık yatırım!

STFA Holding Enerji Grubu Başkanı ve Enerya Genel Müdürü Aslan Uzun, şirketin Antalya'da 98 milyon liralık doğalgaz dağıtım yatırımı yaptığını belirterek, 2016 sonuna kadar Antalya'ya yapılan yatırım miktarı 120 milyon liraya ulaşacak." dedi.

Enerjisa 2018'de halka açılmayı hedefliyor!

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Göçmen, Enerjisa’nın 2018 başında halka açılacağını belirtti. Göçmen, azınlık hissesi satıp halka arzı desteklemek istediklerini söyledi.

Elektrikte tam serbestleşmeye geçilmezse faturalar yüzde 37 artacak!

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Mehmet Göçmen, yılbaşında elektrikte tam serbestleşmeye geçilmezse konut abonelerine yüzde 37 daha fazla fatura yükü bineceğini söyledi.

D-Enerji Grubu Haberi

D-Enerji Grubu

     Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "İstikrarın ve geleceğin öngörülebildiği ülkelerde yatırım devam ediyor. O ülke de Türkiye" dedi. 

     Yıldırım, Doğanlar Yatırım Holding bünyesindeki D-Enerji Grubu ile Güney Kore'nin KOSEP ve SK E&C şirketleri arasında Aydın Büyükefe'de yapılacak doğalgaz çevrim santrali için Sheraton Otel'de düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye ile Güney Kore dostluğu adına güzel bir anlaşma yapıldığını söyledi. 

     Anlaşmanın tüm taraflara hayırlı olmasını dileyen Yıldırım, iki ülke ilişkilerinin 60 yıl önce Türk askerinin Kore'ye yardıma gitmesiyle başladığını ve sonrasında ekonomik işbirliğiyle devam ettiğini anlattı. Yıldırım, Türkiye ve Güney Kore halklarının kan kardeşi olduklarını vurguladı. 

     İki ülke arasındaki işbirliğinin birçok alanda uzun yıllardır devam ettiğini dile getiren Yıldırım, Güney Kore Devlet Başkanı'nın...