02 / 05 / 2024

d planı aidat garantisi

d planı aidat garantisi

Dumankaya Ritim İstanbul kira ve aidat garantisi veriliyor. Daire fiyatlarının 244 bin TL'den başladığı projede 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Dumankaya D planı: Kira ve aidat garantisi!

Dumankaya D planı kira ve aidat garantisi detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 43 metrekare ile 356 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede 60 ay vade farksız taksit yapılıyor.

İstanbul'un aidat rekortmeni ilçesi Beşiktaş oldu!

Türkiye’nin aidat şampiyonları tek tek açıklandı. Türkiye genelinde 2023'te yüzde 97 oranında artış gösteren aidatlarda rekor Muğla’nın oldu. Muğla’da konut başına aidat ortalaması 2 bin 607 lira şeklinde oldu. Mega kent İstanbul’un daire başına düşen aidat ortalamasında ise rekor 5 bin 635 lira ile

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Ondörtüç Pendik'te aidatlar düştü!

İnsay Yapı, Ondörtüç Pendik projesinde 'Düşük Aidat, Yüksek Hizmet Dönemi'ne başladı. Projede en küçük dairenin aylık aidat tutarının 160 TL'yi aşmıyor.

Ondörtüç Pendik'te düşük aidat ve yüksek hizmet dönemi!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği projesi 'Ondörtüç Pendik'te, sektörde bir aylık kira tutarına ulaşabilen fahiş aidatlara karşı “Düşük Aidat, Yüksek Hizmet Dönemi”ne başladı.

Bu ilçelerde aidat fiyatları dudak uçuklatıyor!

İstanbul'da aidat fiyatları dudak uçuklatıyor. Konut Aidat Raporuna göre, İstanbul'da en çok aidatı Sarıyer'de oturanlar, en düşük aidatı ise ortalama 40 TL ile Fatihte oturanlar ödüyor.

Aidat toplamak için yeni yönetim planı şart mıdır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'İki parsel üzerine kurulu dört bloktan sitede daire aldım. Tüm site için yönetici ve denetçi seçildi. Yeni yönetim planı uygulanmadan aidata zam yapılıyor. Bunlar geçerli midir?' sorusunu yanıtladı.

Yönetici aidatı artırabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Toplanan aidatlarda sitede çalışanların SGK primi ile kıdem tazminatı fonunu kiracı mı malik mi ödemekle yükümlüdür? Aidat tutarlarımız 100 TL, yönetici bu ay için 130 TL’den toplamak istiyor. Bu yapılanlar doğru mu? Doğrusu nedir?' sorusunu yanıtladı.

Suriye sınırındaki hareketlilik emlak sektörünü etkiliyor!

Şanlıurfa Akçakale'de sınır güvenliğinin sağlanması için eylül ayı sonunda yapılması amaçlanan olası bir sınır dışı planı, başta emlak sektörü olmak üzere piyasaları olumsuz olarak etkiliyor.

Aidat dostu sitelerin 13 ortak özelliği!

Site Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Aidat dostu sitelerin 13 ortak özelliği" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

12 maddede sitelerde düşük aidat yaklaşımı!

Site Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "12 maddede sitelerde düşük (uygun) aidat yaklaşımı" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Kira öder gibi aidat ödüyoruz!

İstanbul'da kira öder gibi aidat ödeniyor. İstanbul'da en düşük aidat Fatih'te, en yüksek aidat ise Sarıyer'de ödeniyor. İşte ilçe ilçe aidar analizi...

İstanbul'da en düşük ve en yüksek aidat nerede?

"İstanbul Ortalama Konut Aidatları" raporuna göre İstanbul'da en yüksek aidat Sarıyer, en düşük aidat ise Fatih ve Sultangazi'de. İşte ilçe ilçe aidat analizi..

Avrupark Hayat Evleri'nde düşük aidat avantajı!

Avrupark Hayat Evleri konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Avrupark Hayat'ta aidatlar düşük tutuluyor...

d planı aidat garantisi Haberi

d planı aidat garantisi

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ritim İstanbul projesinde satışlar devam ediyor. Proje İstanbul - Maltepe'de konumlandırılıyor. 


Dumankaya Ritim İstanbul projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Dumankaya Ritim İstanbul kira ve aidat garantisi

Dumankaya Pusula Gayrimenkul Değerlendirme Hizmetleri biriminin değerleme standartlarına göre değerlendirdiği, piyasa analizlerini yaparak ve emsalleri göz önünde bulundurularak hazırladığı kiralama hizmeti ile daire sahipleri evlerini teslim aldıktan sonra Dumankaya İnşaat  güvencesiyle dairelerini kiraya verebiliyor. 


Daire alalarının 43 metrekare ile 356 metrekare arasında değiştiği Dumankaya Ritim İstanbul projesinde 53 tane home ofis, 863 tane rezidans, 114 tane ofis...