19 / 05 / 2024

dadaşkent 200 evler kentsel dönüşüm çalışmaları

dadaşkent 200 evler kentsel dönüşüm çalışmaları

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 2016 yılında Dadaşkent semtinde 200 Evler'de 220 konutun kentsel dönüşüm projesine alındığını belirtti.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'in 1. etabı bugün teslim ediliyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinin 1. etabı bugün sahiplerine teslim edilecek. Beylikdüzü Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşmuş olacak.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor. Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşacak.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

Nevşehir Belediyesi 3 arsa satacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir 200 Evler, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  

200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da günlük kiralık evler, sektörde tepki çekmeye devam ediyor. Günlük kiralık evler için yeni vergilendirme sistemi ve ihbar hattı kurulması gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Bizim Evler 9'la Avcılar'a 1.200 yeni konut geliyor!

İhlas Holding imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Evler 9 projesiyle Avcılar'a 1.200 yeni konut inşa edilecek.

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı    Masrourı  tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan meydana gelen “As Fatih Kent Sitesi”, 2017' riskli alan olarak belirlendi. Bugün Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı.

İtalya'da çılgın proje: Evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı!

İtalya'da başkent Roma yakınlarındaki bir köyde evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan evler için, yeni ev sahiplerinin evlere restorasyon yapması şartı konuldu.

Giresun’da 200 yıllık tarihi evler UNESCO’ya aday!

Giresun'un Zeytinlik Mahallesi'nde bulunan 200 yıllık tarihi evler; Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Geçici Listesi'ne aday oldu. 

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden 1.500 yeni konut geliyor!

Eyüp Akpınar'da 1.000'e yakın konut inşa edeceklerini söyleyen S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş "Bunun haricinde 2020 yılında 150-200 konutluk 2 ya da 3 proje daha açıklayacağız. Şimdilik çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

dadaşkent 200 evler kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

dadaşkent 200 evler kentsel dönüşüm çalışmaları

AZİZİYE Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Dadaşkent 200 Evler'de 220 konutun kamulaştırıiacağı müjdesini verdi. 


Başkan Muhammed Cevdet Orhan, 2016 yılında Dadaşkent semtinde 200 Evler'de 220 konutun kentsel dönüşüm projesine alındığını belirterek, "Aziziye Belediyesi olarak daha önce başlatılan projelerin devamı niteliğinde yapmış olduğumuz çalışmalar var. İlçemiz Dadaşkent ve Ilıca yerleşim birimlerinden oluşmaktadır. Her ikisinde farklı projeler üretmekteyiz. Bunların önceliklerinden birisi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarıdır. Bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde girişimlerimiz sürüyor. 


Bu süreçte yapılacak ön protokol ile projeyi sonuçlandırıp 200 evlerin kentsel dönüşümünü gerçekleştireceğiz. Dadaşkent'te önemli projemizden birisi 200 Evler'in dönüşümü. Kamulaştırma ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yürütülen bu projeyi başlattık. Hak sahipleri ile bu sene görüşerek 2016 yılında kentsel dönüşüme başlayacağız." ifadelerini kullandı. 


"AZİZİYE'DE...