09 / 05 / 2024

dağ evi fiyatları

dağ evi fiyatları

Dağ ve çiftlik evleri piyasası hareketlenmeye başladı. Şehir hayatının stresi, trafik ve kalabalıktan uzaklaşmak isteyenler dağ ve çiftlik evlerine yatırım yapıyor.

Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Oliv Yapı ve RealGroup imzasıyla yükselen Bab İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? Bab İstanbul projesi nerede?

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

İstanbul’da evi olmayanlar ev sahibi olacak! Üstelik 7,500 TL taksit imkanıyla! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber verdi. İşte detaylar!

Almanya’da konut fiyatları 12 yılın ardından ilk defa düştü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Almanya’da konut fiyatları 2022 yılının son çeyreğinde bir önceki senenin aynı çeyreğine göre yüzde 3,6 geriledi ve 2010’dan beri ilk defa düştü.

İstanbul'da et fiyatlarına yeni indirim! ESK'dan sonra PERDER de fiyatları düşürdü! 

İstanbul'da et fiyatları resmen kuruma göre farklılaşıyor. İstanbul'da et fiyatlarına yeni indirim! ESK'dan sonra PERDER de fiyatları düşürdü! 

Otel odalarına yüzde 43 zam! İstanbul’da oda fiyatları 2 bin 790 liraya yükseldi!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) rakamlarına göre, 2022'de ülke genelinde otel doluluk oranları önceki yıla göre yüzde 28’lik artış gösterdi. İstanbul’da oda fiyatları 91 Euro’dan,136.8 (2790 TL) Euro’ya kadar çıktı.

İstanbul'da ev fiyatları yüzde 241, kiralar yüzde 145 arttı! İstanbul'da değeri en çok artan ilçeler hangileri?

İstanbul'da ev fiyatları son 1 senede yüzde 241, kira bedelleri ise yüzde 145 yükseldi. Peki İstanbul'da konut fiyatları kaç lira? İstanbul'da ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı? İşte İstanbul'daki ev fiyatlarında son durum...

Yalova’da konut fiyatları 2 kat artarken arsa ve arazi fiyatları ise düştü!

Son zamanlarda Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yeni ev almasını zorlaştırdı. Yalova’da konut fiyatları iki kat artarken, arsa ve arazilere talepte ise azalma yaşandı.

Decathlon'dan bisikletlere yüzde 20 indirim! Decathlon'da bisiklet fiyatları ne kadar? 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yazın gelmesiyle beraber birçok kişi bisikletlere olan ilgi artınca, Decathlon'dan müjde geldi! Decathlon, seçili bisikletlerde yüzde 20'ye varan indirimler yaptı! Peki, Decathlon'da bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Çaya zam geldi! İşte A101, Şok, Migros, Bim, Carreforsa'da çay fiyatları...

Temel ihtiyaç ürünlerine gelen ardı ardına zamlardan vatandaşın en çok tükettiği içecekler arasında yer alan çay fiyatları da nasibini aldı. A101, Migros, Şok Bim, Carrefor'da çay fiyatları merak konusu olurken, etiketlere yansıyan rakamlar el yaktı.

Teknosa'da AirTag fiyatları ne kadar? İşte 12 Nisan 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Apple AirTag fiyatları merka konusu oldu! Peki, Teknosa'da AirTag fiyatları ne kadar? İşte İşte 12 Nisan 2022 fiyat listesi...

Decathlon'da bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 Fiyat Listesi...

Sıcak havaların gelmesiyle bisiklet fiyatları merak edilmeye başlandı. Türkiye'de bulunan en büyük spor ekipmanı satışı yapan mağazalardan biri olan Decatchlon'da bisiklet fiyatları merak edilmeye başlandı. Peki, Decathlon'da bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 Fiyat Listesi...

Konutta KDV indirimi sonrası Anadolu'da konut fiyatları uçacak! İşte evlerin en çok prim yapacağı iller

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile konutların net 150 metrekareye kadar olan kısmı için KDV oranı 1 Nisan'dan itibaren yüzde 18'den yüzde 8'e indirilecek. Söz konusu düzenleme sonrası Anadolu'da konut fiyatları uçuşa geçecek.

dağ evi fiyatları Haberi

dağ evi fiyatları

Dağ ve çiftlik evleri piyasasındaki hareketlenme hızlandı. Şehir hayatının stresi, trafik ve kalabalıktan uzaklaşmak isteyenlere geniş bir fiyat yelpazesi sunuluyor. Bu tipteki yapılara büyükşehirlerde yaşayan alıcıların ilgisi artıyor. Son 6 ayda dağ ve çiftlik evlerinin satış fiyatları hızla artıyor.

Hürriyet Emlak portföyünde yer alan çiftlik ve dağ evleri geniş fiyat aralığı dikkat çekiyor. Taban fiyat olan 130.000 TL’ye bir çiftlik evi sahibi olunabilirken 5 Milyon TL ve üzerine çıkan fiyat ortalamaları ile geniş bir fiyat aralığı sunuyor. Satılık konut piyasasında hareketlenme yaşanan bir diğer kategoride de dağ evleri bulunuyor. Ortalama 150.000 TL bandından başlayan dağ evi fiyatları 8 Milyon TL’ye kadar çıkıyor.

En pahalı çiftlik evleri İstanbul’da

En pahalı çiftlik evleri İstanbul’da bulunuyor. Silivri’deki çiftlik evleri ortalama 9 Milyon TL fiyat bandıyla...