04 / 05 / 2024

Dağ Mimarlık Bahçekent Tual daire planları

Dağ Mimarlık Bahçekent Tual daire planları

Toplam 365 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen proje toplam 152 bin 621 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Tual Bahçekent ne zaman satışta?

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sarıdağ tarafından kuruldu.

İda Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Kuaför Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

İda Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Kuaför Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli  ile Mürvet Tahtaci tarafından kuruldu.

Da Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Da Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilan Andan tarafından kuruldu.

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile ergün Ata, Sezai Ata ve Sukan Ata ortaklığında kuruldu.

Dağ Mimarlık ve Mühendislik'ten Ümraniye'ye dönüşüm projesi!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Dağ Mimarlık ve Mühendislik ile 91 milyon 240 bin TL'ye imzalandı. 

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Reynaers Salt Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi!

Mimarşiv’in İstanbul Serbest Mimarlar Derneği için düzenlediği İkili İş Görüşmeleri’ne katılan, teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orijinli Pencere, Kapı ve Cephe Sistemleri üreticisi Reynaers ürün ve hizmetlerini tanıtmak için Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi.

Mes Şahinler Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mes Şahinler Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Resul Şahin tarafından kuruldu. 

Tual Adalar ve Tual Bahçekent'te şimdi al Ocak 2019'da öde!

Konuttaki 25 yıllık tecrübesini Konya’nın ardından İstanbul’a da taşıyan Dağ Mühendislik, Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerinde şimdi al Ocak 2019'da öde kampanyasına başladı.

Tual Bahçekent satılık ev fiyatları!

Toplam 1.730 daire ve 186 ticari üniteden meydana gelen Tual Bahçekent projesi Dağ Mühendislik imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Tual Bahçekent satılık ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Tuzla İçmeler için Dağ Mimarlık'a yer teslimi yapıldı!

53 milyon 927 bin TL ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Dağ Mimarlık'a yer teslimi yapıldı.

Tual Bahçekent satılık daire fiyatları!

Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent satılık daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Projede 1.730 daire ve 186 ticari ünite yer alıyor.

Bahçekent Flora'nın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO, İzka İnşaat – Dağ Mühendislik – Sıtar İnşaat Adi Ortaklığı tarafından inşa edilen Bahçekent Flora projesinin tüm bloklara ait kısmı geçici kabul tutanağı 7 Temmuz'da onaylandığını açıkladı.

Dağ Mimarlık Bahçekent Tual daire planları Haberi

Dağ Mimarlık Bahçekent Tual daire planları

'Tual Bahçekent ne zaman satışta?' sorusuna cevap aramadan önce projenin özelliklerine değinelim. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 1.800 tane daire yer alıyor.  


Dağ Mimarlık Bahçekent Tual daire planları

23 blok şeklinde yükselen projede daire alternatifleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 485 bin 137 metrekare inşaat alanına yayılıyor.


Tual Bahçekent özellikleri

Toplam 152 bin 621 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen projede toplam 1.800 tane daire, 3 bin kişilik yurt, 2 devlet okulu, 3 kreş, 2 özel okul, 57 dükkan yer alıyor.


Tual Bahçekent ne zaman satışta?

Daire satışlarının Şubat ayı itibariyle başlaması planlandığı proje toplam 365 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Proje Dağ Mühendislik ve...