05 / 05 / 2024

Dağkapı-Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Raylı Sistem Hattı

Dağkapı-Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Raylı Sistem Hattı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentteki hafif raylı sistem projesini 2023 yılında hizmete açacak. 

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

CarrefourSA’da 2 litre ayçiçeği yağı 75 TL’ye, 1 litre sızma zeytinyağı 219 TL’ye, kırmızı mercimek 32,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’dan hafta sonuna özel dev indirimler başladı. Carrefour’da 2 litre ayçiçeği yağı 75 TL’ye, 1 litre sızma zeytinyağı 219 TL’ye, 1 kg kırmızı mercimek 32,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 11 Kasım 2023 fiyat listesi...

CarrefourSA’da 2 litre ayçiçeği yağı 75 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 110 TL’ye, bulaşık deterjanı 89,50 TL’ye düştü!

Yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaşan CarrefourSA, katalogdaki indirimlerin 8 Kasım’a kadar geçerli olacağını duyurdu. Carrefour’da 2 litre ayçiçeği yağı 75 TL’ye, Peros sıvı çamaşır deterjanı 110 TL’ye, Fairy bulaşık deterjanı 89,50 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 8 Kasım 2023 Çarşamba fiyat listes

CarrefourSA’da 5 litre ayçiçeği yağı 189,90 TL’ye, bulgur 22,90 TL’ye, domates salçası 31,50 TL’ye düştü!

CarrefourSA, yeni haftaya çok konuşulacak indirimlerle girdi. Carrefour’da 5 litre ayçiçeği yağı 189,90 TL’ye, bulgur 22,90 TL’ye, domates salçası 31,50 düştü. İşte CarrefourSA 8 Kasım 2023 fiyat listesi...

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Welat Ayo ve Alı Ayo ortaklığında kuruldu.

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future İnşaat Eğitim Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Murat, Hande Murat ve Maşallah Cevenber ortaklığında kuruldu.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri başvurularında yaş şartı değiştirildi! Hizmet süreleri de düzenlendi!

2023 yılında gerçekleştirilecek Polis Meslek Eğitim Merkezi başvurularında yaş şartı ve hizmet süreleri düzenlendi. İşte ayrıntılar...

Millî Eğitim Bakanlığı İŞKUR üzerinden iki ilde çok sayıda işçi alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR aracılığı ile nisan ayı kapsamında yayımlanan işçi alım ilanlarının içerisinde öğretmen evi personel alımı da yer alıyor. Siz de Millî Eğitim Bakanlığı ve öğretmen evi bünyesinde çalışmak istiyorsanız ilana ilişkin şartlara ve detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Dağkapı-Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Raylı Sistem Hattı Haberi

Dağkapı-Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Raylı Sistem Hattı

Yatırımlarına son sürat devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve Diyarbakır ilçelerinde  vatandaşların hayatına dokunacak projeler hayata geçiriyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara ucuz, güvenli ve konforlu ulaşım hizmeti sağlayabilmek amacıyla Hafif Raylı Sistem Projesi'ndeki çalışmaları son sürat sürdürüyor.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ulaşım Daire Başkanlığının, 2023 yılında hizmete açmayı hedeflediği Dağkapı-Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Raylı Sistem Hattı projesi kapsamında zemin jeolojik-jeoteknik etütleri gerçekleştiriliyor.

Çalışmalarını sürdüren ekipler, Dağkapı-Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Raylı Sistem Hattı güzergahındaki yönelik sondaj çalışmalarını da tamamladı.

Diyarbakır'a yeni millet bahçesi...