17 / 05 / 2024

daha modern ve daha güzel bir Bozüyük

daha modern ve daha güzel bir Bozüyük

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın “daha modern ve daha güzel bir Bozüyük” amacıyla, her mahallenin kendine özgü ihtiyaçlarının tespit edilerek projelendirilen Akpınar Mahallesi’nde çalışmalar tamamlandı.

Bakan Özhaseki açıkladı: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da hızlı bir kentsel dönüşümü hedefleyen yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Özhaseki, bu projenin İstanbul'u daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi amaçladığını belirtti.

Kentsel dönüşüm: Yeni yasa teklifi ve bilinçli adımlar nelerdir

Kentsel dönüşüm, şehirlerin modern ve güvenli bir geleceğe adım atması için oldukça önemlidir. Yeni yapılan düzenlemelerle bu dönüşüm sürecinin hem daha verimli hem de daha adaletli ilerlemesi amaçlanıyor.

Vatandaşı sevindirecek bir hamle daha! Lokanta ve restoranlara fiyat sabitleme çağrısı geldi!

Enflasyonla mücadele için hükümetin iş dünyasına yaptığı “fiyatları sabitleyin” çağrısı yankı bulmaya devam ediyor. Zincir marketlerin ardından birçok sektörde peş peşe fiyat sabitlemeleri ve indirim kampanyaları yapılırken, vatandaşı çok sevindirecek bir haber daha geldi. Tüm Restoranlar ve Turizmc

İş dünyasında kriterler değişiyor! Herkes bu sisteme yöneliyor! Daha az maliyetli ve hızlı!

İş dünyası, koronavirüs pandemisiyle başlayan ve kira artışlarıyla süren sürecten sonra ofis maliyetlerini azaltarak daha ekonomik ve hızlı çözümler sunan hazır ofis kiralamalarını tercih etmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yaptığı açıklamada, Antalya'da kapsamlı 2 halk plajı açacaklarını müjdeleyerek, "Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait." diye konuştu.

Adana'da kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’yı daha modern ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için bir çok noktada kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.  

Kentsel dönüşümle daha güvenli evler yapılıyor!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, kentsel dönüşümle güvenliğin yanı sıra daha modern görünümlü ve daha kaliteli hizmetlerin sunulduğu konutların inşa edildiğini söyledi.

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Kayseri Kocasinan’da dönüşüm için ihale vakti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından fiziki ömrünü tamamlamış köhne yapıların yıkılıp daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme çalışmaları kapsamında iki yeni ihale düzenlenecek.

Kaledos Evleri: Modern ve minimal!

Katedos Evleri'ne komşu olarak konumlandırılan üç adet özel villadan oluşan Kaledos E-Type Evleri, geniş metrekarede sunduğu şık, modern ve etkileyici tasarımıyla göz dolduruyor. Lüks ve konforun ağır bastığı villalar, Bodrum manzarasına hâkim konumuyla dikkat çekiyor.

Daha modern ve tarihi yapılar inşa ediliyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kamu İhale Kanunu'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Tüfekci, ''Medeniyetimizin izlerini taşıyan yapıları teker teker hayata geçiriyoruz'' diye konuştu.

İzmit'te kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar sürüyor!

Depreme dayanıklı, daha modern ve yeni binaların yapılması adına başlatılan ‘Kentsel Dönüşüm’ çalışmaları İzmit merkezde devam ediyor.

Ordu Aybastı'ya 50 yataklı modern hastane geliyor!

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: "Ordu'da daha modern ve teknolojik binalarda sağlık hizmeti verilmesi hususunda yatırımlarımız hızla devam ediyor. Aybastı halkı için önemli bir hizmeti daha kısa zamanda tamamlayacağız" dedi.

daha modern ve daha güzel bir Bozüyük Haberi

daha modern ve daha güzel bir Bozüyük

Bozüyük’ün 9 mahallesinden biri olan Akpınar Mahallesi’nde başlatılan kilit taşı döşeme çalışmaları başladı.


Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın “daha modern ve daha güzel bir Bozüyük” amacıyla, her mahallenin kendine özgü ihtiyaçlarının tespit edilerek projelendirilen Akpınar Mahallesi’nde çalışmalar tamamlandı. Akpınar Mahallesi genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında bütün cadde ve sokaklar kilit parke taşı ile kaplanırken, bordür çalışması da yapıldı. Vatandaşların mezarlığa ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla mezarlık yoluna parke taşı döşenirken, ihtiyaca göre bazı kısımlarda asfaltlama çalışması yapıldı. Yayaların ve özellikle çocukların araç trafiğinde güvenliğini sağlamak amacıyla yer yer hız kesici montajı da yapıldı. Mahalleye yeni bir de çocuk parkı kazandırılırken, oyun gurubunun zemini yumuşak bir malzeme olan tartan zeminle kaplandı. Çevre yolu aydınlatma çalışmalarının Bozüyük Belediyesi ve OEDAŞ iş birliği ile yapılacak olan...