23 / 07 / 2024

daha rasyonel ve daha modern çalışmalarına yardımcıolmak üzere yapılabilirlik

daha rasyonel ve daha modern çalışmalarına yardımcıolmak üzere yapılabilirlik

Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selen Kancabaş Özdemir, Dilek Tatlıdamak ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Miras'ta paylar artık nasıl bölünecek!  Şeffaf ve adil bir düzen geliyor...

Varisler arasındaki mülk paylaşımına dair belirlilik sağlandığı belirtildi. Bu yeni düzenlemeler ile, miras kalan mülkler daha adil ve şeffaf bir şekilde taksim edileceği kaydedildi.

Yeni nesil Skoda Superb Haziran'da satışta: Daha verimli ve performanslı motor seçenekleriyle!

Otomotiv gazetecisi, güvenli sürüş eğitmeni ve danışman Murat Tosun, yeni nesil Skoda Superb Haziran'da satışa çıkacağını açıkladı. İşte yeni nesil Skoda Superb özellikleri...

Kredi ve kredi kartı borçlarında icra takibi zirve yaptı! 1 haftada 1.2 milyar TL arttı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin hazırlamış olduğu ekonomi raporuna göre bankaların icra takibine aldıkları bireysel kredi ve kredi kartı alacakları ise 19-26 Nisan 2024 haftasında 1.2 milyar Türk Lirası daha arttı ve 59.7 milyar Türk Lirası'na çıktı. 

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

ATEM Başkanı Hakan Akçam'dan tapu açıklaması: Tapu işlemleri daha kolay yapılabilir!

Türkiye Tapu uygulamasını değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam tapu uygulamasının hayata konulması ile tapu işlemlerinin daha kolay ve şeffaf olabileceğini ifade etti.

Simit fiyatları durmak bilmiyor! Bir şehirde daha zam geldi

İzmir'de 20 Nisan'da ücreti 5 TL'den 7 TL'ye yükseltilen gevreğin (simit) satış fiyatı, 11 Ağustos’tan itibaren bir kez daha zamlanacak ve 10 TL olacak.

Ekmek, süt, yoğurt, peynirden sonra bir büyük zam daha. Eski ve yeni fiyat arasındaki fark şok etti

Benzin ve motorine gelen zamlar gıda ürünlerine de aynı şekilde yansıdı. Ancak vatandaşlar gıda ürünleri haricinde diğer alanlara gelen zamlar nedeniyle de büyük bir şok yaşıyor.

Tatile gitmek isteyenler! İşte kimlikle ve pasaportla gidilecek ülkeler!

Yaz tatilini yurtdışında geçirmek isteyenler için sevindirici bir haber var! Seyahatlerinizi daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için sadece pasaport ve kimlikle gidebileceğiniz birçok ülkeyi sizin için listeledik.

Vatandaşı sevindirecek bir hamle daha! Lokanta ve restoranlara fiyat sabitleme çağrısı geldi!

Enflasyonla mücadele için hükümetin iş dünyasına yaptığı “fiyatları sabitleyin” çağrısı yankı bulmaya devam ediyor. Zincir marketlerin ardından birçok sektörde peş peşe fiyat sabitlemeleri ve indirim kampanyaları yapılırken, vatandaşı çok sevindirecek bir haber daha geldi. Tüm Restoranlar ve Turizmc

Peş peşe gelen zamlara bir yenisi daha eklendi! Avukatlık ücreti de zamlandı!

Artık duymayı kanıksadığımız zam haberlerine bir yenisi eklendi. 2023 senesinin daha ilk saatlerinden itibaren peş peşe gelen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi ve avukatlık ücret tarifesinin de zamlandığı açıklandı. Peki yeni tarifeye göre en düşük ve en yüksek avukatlık ücreti ne kadar oldu?

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’ndan 100 milyon euroluk eurobond

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası sürdürülebilirlik alanında elde ettiği yabancı kaynaklara bir yenisini daha ekledi ve 100 milyon euro tutarında ilk sürdürülebilir Eurobond ihracını gerçekleştirmiş oldu.

Renault Kadjar ne kadar oldu? İşte Renault Kadjar’ın teknik özellikleri ve 12 Eylül 2022 fiyat listesi!

Renault’n beğenilen SUV Modeli Kadjar, özellikleri ve donanımları sayesinde daha güvenli, daha keyifli, ve çok daha iyi sürüş deneyimi sunuyor. İşte Kadjar’ın 12 Eylül 2022 fiyat listesi

İş dünyasında kriterler değişiyor! Herkes bu sisteme yöneliyor! Daha az maliyetli ve hızlı!

İş dünyası, koronavirüs pandemisiyle başlayan ve kira artışlarıyla süren sürecten sonra ofis maliyetlerini azaltarak daha ekonomik ve hızlı çözümler sunan hazır ofis kiralamalarını tercih etmeye başladı. İşte ayrıntılar...

daha rasyonel ve daha modern çalışmalarına yardımcıolmak üzere yapılabilirlik Haberi

daha rasyonel ve daha modern çalışmalarına yardımcıolmak üzere yapılabilirlik


Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Selen Kancabaş Özdemir, Dilek Tatlıdamak ortaklığından kuruldu. 


Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren gerçek ve tüzel kişilere, vakıf, dernek, sivil toplum örgütlerine ve kuruluşları ile bunların yöneticilerine, personeline, faaliyetlerinde etkinlik ve ekonomikliği artırarak daha verimli, daha ekonomik, daha rasyonel ve daha modern çalışmalarına yardımcıolmak üzere yapılabilirlik, işletme, yönetim, kalite, üretim,verimlilik, gelişim, pazarlama, promosyon iç ve dış ticaret konuları ile diğer idari , mali, ekonomik ve teknik konulardadanışmanlık, araştırma, geliştirmek hizmetleri ve bunların eğitim hizmetlerini yapmak, yaptırmak, sağlamak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Merkez Mh.Bağlar Cd.N.14/2c/4...