04 / 05 / 2024

Daikin Türkiye ortadoğu show room

Daikin Türkiye ortadoğu show room

Türkiye’nin yanı sıra Doğu Avrupa, CIS Ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın Ar-Ge, üretim ve lojistik üssü olarak konumlanan Daikin Türkiye, yeni showroom açılışları ile bölgedeki büyümesini sürdürüyor.

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Ortadoğulu gayrimenkul yatırımcıları Türkiye'den vazgeçmiyor!

Türkiye’den 250 bin dolara konut alan ve bu konutu  3 yıl tutan yabancılar Türk vatandaşlığı alıyor. Bu kapsamda Arap ülkeleri , İran ve diğer Ortadoğu ülkelerinin yatırımları yüzde 59,6 arttı.

Türk emlak piyasası tüm Ortadoğu’nun ilgisini çekiyor!

Emlak Uzmanı Rodi Kayım, Türk emlak piyasasının sadece Arapların değil Çin’e kadar tüm Ortadoğu’nun ilgisini çektiğini belirtti...

Türkiye’de konutlar ortalama 9 yaşında!

Hürriyet Emlak ilanları üzerinden oluşturulan verilere göre; tüm Türkiye’de şu an satışta ya da kiraya verilmek üzere ilanı çıkan evlerin ortalama konut yaşı 9 olurken bu rakam İstanbul’da 11 olarak açıklandı.

Katarlılar Türkiye'ye 22 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Özer, "Katar, Türkiye'de en kısa sürede en hızlı yatırım yapan ülkelerden biri. Katarlıların Türkiye'de şu anda 22 milyar dolar doğrudan ve dolaylı yatırımı var." diye konuştu.

Ortadoğu ve Rusya'nın yeni emlak cenneti Türkiye!

Ev almış ve almayı düşünen yatırımcılar için ‘Türkiye’de gayrimenkul yatırımı’ analiz edildi. Birçok fırsatların sunulduğu ülkemize Ortadoğu ve Rusya'dan yoğun talep var.

Türkiye'de AVM sayısı 2021 sonunda 454’e çıkacak!

Türkiye genelinde şu anda aktif halde olan AVM sayısı 411 olup, bu sayı 2021 yılı sonunda 454’e yükselecek..

Türkiye konut fiyat artışında dünya şampiyonu!

2010 ile 2017 yılları arasında 39 ülke baz alınarak yapılan araştırmaya göre, konut fiyatlarının en fazla yükseldiği ülkenin yüzde 106,8 ile Türkiye olduğu belirlendi.

RE/MAX Türkiye'den girişimcilere destek!

RE/MAX Türkiye, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’ni de radarına aldı. Şirket 2018’de bu sayının üstüne 70’den fazla yeni ofis eklemeyi hedefliyor...

Yusuf Akçayoğlu: Türkiye'ye uçmayanı uçuracağız!

İstanbul Yeni Havalimanı'nı inşa eden İGA İnşaatı'nın CEO'su Akçayoğlu, "Türkiye'ye hiç uçuşu olmayan havayolu şirketlerini cezbedip onlara hizmet vermek istiyor" dedi.

Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak!

Hollandalı Liftinstituut, Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi yapacak yeni projelere imza atıyor. Liftinstituut Solutions, 2017 yılında yüzde 50’nin üzerinde büyüme hedefliyor.

Ortadoğu Grup, Türkiye için Türk Lirası dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Dövizlerinizi Türk lirasına çevirin' çağrısı üzerine Türkiye ekonomisine destek vermek isteyen Ortadoğu Grup, Türkiye'nin en büyük aile oteli Wome Deluxe'te, sadece Türk lirası ile satış yapacağını açıkladı.

Eski binalarda enerjiden 2 milyar dolar tasarruf edilebilir!

Danfoss Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Levent Taşkın: "Türkiye'deki eski binaların hepsinde akıllı ve enerji verimliliği yüksek ısıtma-soğutma sistemleri kullanılsa yılda 2 milyar dolar tasarruf edilecek." dedi.

Daikin Türkiye ortadoğu show room Haberi

Daikin Türkiye ortadoğu show room

Gürcistan’daki yeni showroom’unun açılışını yapan Daikin Türkiye’nin bölgedeki showroom sayısı 7’ye ulaştı.


İklimlendirme sektörünün dünya lideri Daikin, Türkiye’yi bölgenin üretim ve Ar-Ge üssü yapma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor. Azerbaycan, Özbekistan, Gürcistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Ermenistan gibi CIS (Commonwealth Of Independent States) ülkelerinin yer aldığı geniş bir coğrafyada çalışmalarını yürüten Daikin Türkiye, bölgedeki büyüme planları doğrultusunda Gürcistan’da yeni showroom’unu açtı.


Gürcistan’ın başkenti Tiflis’in Sanapiro Caddesi’nde açılan showroom’u ile Daikin, konut tipi cihazlardaki geniş ürün gamını bireysel kullanıcılar ile buluşturuyor. Büyük bir alt ve üst yapı yatırımları hamlesinin yürütüldüğü ülkede, bireysel kullanıcıya da doğrudan hizmet götürmeyi amaçlayan Daikin, split klima konusundaki uzmanlığını yansıtan showroom’larını geniş satış sonrası hizmetleri ile de destekliyor.


Tiflis’te açılan bu showroom ile Gürcistan’da bireysel kullanıcılarına hizmet sunan Daikin’in,...