08 / 05 / 2024

dalyan iztuzu sahili

dalyan iztuzu sahili

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, HES tartışmalarına ilişkin Hürriyet’e çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “Uygulamada hatalı olmuş olanlar, ölçünün kaçtıkları belki vardır, ölçüsü kaçırılan varsa kontrol edilir, olmasın diye de dikkat edilir” dedi.

Muhittin Böcek'ten Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptali hakkında açıklama! 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesine ilişkin mahkemece verilen yürütmeyi durdurma kararına ilişkin şunları söyledi; "Bize resmi yazı geldiği an itibarıyla tüm belgelerimizi belediye olarak vereceğiz, sonucu hep birlikte bekleyeceğiz" 

Ender Alkoçlar, Konyaaltı Sahili'ni 11 milyon TL'ye başka firmaya mı kiraladı?

Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kalan 26 yıl bu zararın katlanarak artacağı düşünüldüğünde belediyemizde telafi edilemeyen zararlar oluşması kaçınılmazdır” dedi...

Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili ile ilgili açıklama yaptı. Peki Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Konyaaltı Sahili ihalesinde Menderes Türel'in imzası yok mu?

31 Mart tarihinden önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan Menderes Türel, Konyaaltı Sahili ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili Muhittin Böcek’in neden imzasının olmadığını sorarken, kendisinin de 15 milyon lira zarara sebep olan ihalede imzasının olmadığı ortaya çıktı.

Ender Alkoçlar'a kiralanan Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi!

Antalya Konyaaltı Sahili'ni 28 yıllık süreyle kiralayan Ender Alkoçlar'ın şirketi belediyeyi 15 milyon liranın üzerinde zarara uğrattı. Bu sebeple sözleşme iptal edildi...

Selinus Sahili imara açılıyor!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yer alan doğal sit alanı statüs konumundaki Selinus Sahili yapılaşmaya açılıyor. Plajın koruma amaçlı imar planına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onay verildi.

İBB, Şile Kumbaba Sahili'ndeki parkı satıyor!

İBB, bütçeye kaynak oluşturabilmek için Şile’de bulunan Kumbaba Sahili’nde yer alan ve içerisinde park da bulunan araziyi 22 milyon 795 bin 836 TL'ye satışa çıkardı. İhale, yarın gerçekleşecek.

Çeşme Dalyan'da 12.5 milyon TL'ye icradan satılık üç arsa!

Çeşme Satış Memurluğu, İzmir İli, Çeşme İlçesi, Dalyan Mahallesi Komidi mevkiinde 7342 ada 1 parsel, 8124 ada 1 parsel ve 7338 ada 1 parseldeki toplam üç adet arsayı 12 milyon 543 bin 750‬ TL'ye icradan satıyor...

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Selimoğlu ve Nazım Selimoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Antalya Konyaaltı Sahili’nde yıkım gerginliği!

Antalya Konyaaltı Sahili'nde, mavi bayrak kriterlerine aykırı yerleştirildiği öne sürülen locaların yıkımı, belediye ve işletmeciler arasında anlaşmazlık yarattı. 

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1. etap nazım imar planı değişikliği tadilatı askıda!

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliği askıda!

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

dalyan iztuzu sahili Haberi

dalyan iztuzu sahili


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, HES tartışmalarına ilişkin Hürriyet’e çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “Uygulamada hatalı olmuş olanlar, ölçünün kaçtıkları belki vardır, ölçüsü kaçırılan varsa kontrol edilir, olmasın diye de dikkat edilir” dedi.


Güllüce, şunları söyledi: “Herşeyin uç tarafı yanlıştır. Hiç yapılmasın, bu olmaz. Canları ne isterse yapsın, bu da olmaz. Doğaya zararı olmayacaksa niye olmasın. Çevre zararı getirecekse de olmasın, bunu ayırmak lazım. (Yeniden gözden geçirilebilir mi sorusu üzerine) Zaten o konuda çok daha dikkatli olunmaya başlanmış. (Siz de ölçünün kaçtığı örneklerle karşılaştınız mı sorusu üzerine de) Öylesi vardır belki, daha gidip bakabilmiş değilim. Ama bir yerde bir yanlış olmuş diye siz akarsularınızdan enerji elde etmekten vazgeçmezsiniz ya da sudan enerji elde edeceğim diye kalkıp tabiatı tahrip edecek olan bir...