05 / 05 / 2024

Dalyan turizmi

Dalyan turizmi

Muğla Valisi Amir Çiçek Dalyan'daki turizm olanaklarını incelemek üzere Kultur Turizm Mudüru Veli Çelik ile Dalyan Kanalı. Kaunos Antik Kenti. Kaya Mezarları ve Sultaniye Kaplıcaları nın da bulunduğu alanda tekneyle inceleme yaparak bilgi aldı.

Dalyan, termal turizmde isminden söz ettirecek!

Dalyan, termal turizmde isminden söz ettirecek. Kaunos Antik Kenti, kaya mezarları ve Caretta caretta'larla ünlü Dalyan'da, bölgedeki termal kaynakların da turizme kazandırılmasıyla alternatif turizm olanakları oluşturulacak

Kastamonu'da kültür turizmi canlanacak!

Kastamonu Belediye turizmi canlandırmak için çalışmalar başlattı. arihi konaklar, çarşılar, sokak sağlıklaştırmaları ve meydan projeleriyle kültür turizmi yeniden hayat bulacak.

Isparta ve Burdur için Tabiat Turizmi Master Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 18 tesisin temel atma töreni için Isparta'ya gitti. Erdoğlu, "Isparta ve Burdur bölgesi için Tabiat Turizmi Master Planı'nı hazırladık." dedi.

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Dalyan Prestige İzmir'de son 9 villa!

Dalyan Prestige İzmir projesinde son 9 villanın satış süreci devam ediyor. Dalyan Prestige Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Dalyan Prestige Çeşme güncel fiyat!

Dalyan Prestige Çeşme güncel fiyat listesi 700 bin dolardan başlıyor. Dalyan Prestige Çeşme'de yaşam başladı...

Dalyan Prestige Yunusoğlu satış ofisi!

Dalyan Prestige Yunusoğlu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dalyan Prestige Çeşme'de teslimler bu yaz yapılacak..

İzmir Dalyan Prestige projesinin ilk etabı tamamlandı!

Yunusoğlu İnşaat tarafından İzmir Çeşme'de hayata geçirilen 'Dalyan Prestij' projesinde ilk etabı tamamlandı. Projede toplam 20 dönüm arazi üzerine büyüklükleri 250-500 metrekare aralığında değişen 30 villa şeklinde inşa edildi.

Gürpınar Dalyan Sahili yenilendi!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Gürpınar Dalyan Sahili’ni baştan aşağı yeniledi. 2 bin 500 metrekarelik alana beton dökülerek hem yürüyüş hem de bisiklet yolu kazandırıldı. Trafik düzenlemelerinin de yapıldığı sahile bin ton asfalt serildi.

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi, Emre Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Sancaktepe, Osman Gazi Mahallesi'nde açıldı.

Şanlıurfa turizmi Kızılkoyun projesiyle canlanacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Kızılkoyun projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çitçi, "Urfa turizmi Kızılkoyun projesiyle bir adım öteye taşıyacağız" dedi.

Dalyan Prestige Çeşme fiyatları!

Konut alanlarının 250 metrekareden başladığı Dalyan Prestige projesi İzmir İl'i Çeşme İlçe' sinde hayata geçiriliyor. Dalyan Prestige Çeşme fiyatları 700 bin Dolar'dan başlangıç gösteriyor.

Dalyan Prestige Villaları'nda fiyatlar 700 bin dolardan başlıyor!

Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçen Dalyan Prestige projesinde daireler 700 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. İzmir'de yükselen proje 30 adet müstakil villadan oluşuyor.

Dorak Holding Kapadokya’da turizmi canlandıracak!

Dorak Holding, Kapadokya’da turizmi canlandırmak için harekete geçti. Ramada Cappadocia’da gecelik konaklama fiyatı 15 Nisan-15 Mayıs arasında 29 lira olacak.

Dalyan turizmi Haberi

Dalyan turizmi

Muğla Valisi Amir Çiçek. Dalyan'daki turizm olanaklarını incelemek üzere Kultur Turizm Mudüru Veli Çelik ile Dalyan Kanalı. Kaunos Antik Kenti. Kaya Mezarları ve Sultaniye Kaplıcaları nın da bulunduğu alanda tekneyle inceleme yaparak bilgi aldı. 


Çiçek. Dalyan Mahallesi'nın yerli ve yabancı turistlerden ılgı gördüğünü belirterek, bölgenin her yıl yaklaşık 800 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini söyledi. 

Dalyan Mahallesi'nin sahip olduğu tarihi ve kültürel özelliklerle turizme çok önemli katkısı bulunduğunu belirten Çiçek. "Denizin, kumun güzelliğinin yanında Dalyan kanalındaki sazlıklarda 200 değişik türde kuş çeşidi, kral mezarlan var. Kaunos antik kenti var. Dalyan, sadece Türkiye nin değil, dünyanın markası olan bir turizm yöremiz' dedi. 


Yaz sezonunda Dalyan a geien yerli ve yabancı turistlerin hem dinlenmek hem de doğal güzelligi görmek istediğini kaydeden Çiçek. 'Buraya gelen...