05 / 05 / 2024

Dam Madame Tussauds

Dam Madame Tussauds

Girişimcilerin ve sanatseverlerin ortak noktası Dam, dünyada 21’inci merkezini açmaya hazırlanan Merlin Entertainments'in çalışanlarını ağırlayacak.

Dernek Başkanı Solakoğlu’ndan şok açıklama: Et yılbaşında bin TL’yi geçecek

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Et ve Süt Kurumu, dün ete yüzde 25 oranında zam yaptı. Et fiyatları altınla yarışmaya başladı. Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et fiyatlarının yılbaşında bin TL’yi geçeceğini söyledi.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Madame Coco Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Madame Coco Turizm Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermeye bedeli ile İlhan Tanacı tarafından kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Ekim ayı çiğ süt üretim maliyeti açıklandı: Satış fiyatı 15,72 TL olarak güncellendi

TÜSEDAD (Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği), Ekim ayı itibarıyla çiğ süt üretim maliyetini kamuya duyurdu. Dernek, gerçek üretim girdi fiyatlarına dayanarak hesapladığı çiğ süt üretim maliyetini litre başına 13,10 Türk Lirası olarak belirledi. İşte detaylar...

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

Demir Bert Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Bert Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Damırchı ve Parchın Farahkhah ortaklığında kuruldu.

Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde! Damızlık düve yetiştiricilerine 80 milyon liralık destek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Damızlık düve yetiştiricilerine toplam 80 milyon lira hibe desteği sağladıklarını bildirdi. İşte detaylar..

Fiyatı 799,99 TL'den 320,00 TL'ye düştü

Madame Coco'da satışta olan bir ürüne yapılan indirim herkesi şaşırttı. Fiyatı 799,99 TL'den 320,00 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Madame Coco Nevresim Takımlarında yüzde 70'e varan indirim; Bu fiyatlara bir daha bulamazsınız

Madame Coco'nun Nevresim Takımları için yapılan yüzde 70'e varan indirimi dikkatleri çekti. Peki Madame Coco Nevrim Takımları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 2 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Et fiyatlarında kriz büyüyor? Kıymanın kilosu 480 TL olacak iddiası duyanları çıldırttı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Genel Başkanı Sencer Solakoğlu,  et ve sütte fiyatların çok orantısız şekilde artacağını belirterek, kıymanın kilosunun 480 TL olacağını söyledi. 

Kırmızı etteki kriz büyüyor! Yakında 350 TL’den 480 TL’ye fırlayacak!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Genel Başkanı Sencer Solakoğlu, turizm sezonunun yaklaşması sebebiyle sektörün çıkmaza girdiğini ifade ederek “Fiyatlar orantısız yükselecek” şeklinde uyarı yaptı.

Madame Coco'dan Anneler Günü indirimi! Fiyatlar Yüzde 50 düştü! 

Birbirinden özel Anneler Günü hediyeleri tüm ürünlerde sepette yarısı fırsatıyla Madame Coco'da! İşte detaylar...

Dam Madame Tussauds Haberi

Dam Madame Tussauds

Girişimcilerin ve sanatseverlerin ortak noktası Dam, tarihi dokusuyla üyelerine ilham vermeye devam ediyor. Dünyanın en ünlü balmumu heykel müzesi olan Madame Tussauds markasının bağlı olduğu Merlin Entertainments'in ekibi yaratıcı çalışmalara Dam’da imza atıyor.

Farklı meslek gruplarından kişileri bir araya getirerek verimli bir çalışma ortamı sunan Dam, üyelerinin verimli vakit geçirmesine olanak sağlıyor. Şirketlerinin ortamı dışında çalışmak isteyen ekiplere de ev sahipliği yapan Dam, Aralık ayında İstanbul'da açılacak olan Madame Tussauds İstanbul ekibini ağırlıyor. Dünyada 21’inci merkezini açacak olan Merlin Entertainments'in ekibi açılışa kadar yaratıcılıklarını Dam’da konuşturacak.


Madame Tussauds ekibi ilhamı Dam’ın eşsiz dokusunda buldu 

İstiklal Caddesi üzerindeki Grand Pera’da konumlanacak olan Madame Tussauds İstanbul’da 2 bin metrekarelik bir alanda balmumu figürlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Merkezde Türkiye'den birçok ismin yanı sıra, çok sayıda...