07 / 05 / 2024

Damla Ersöz Şafak

Damla Ersöz Şafak

Norgay Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Damla Ersöz Şafak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Girne Sokak'ta kuruldu.

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bekmezci ve Cemil Ersöz ortaklığında kuruldu.

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Esin Gürbüz tarafından kuruldu.

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaman, Fırat Ersöz Müge ve Bayram Ekiz tarafından kuruldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Master Master De Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Master Master De Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedel ile Damla Eröz tarafından kuruldu.

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Bulvar Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özşafak tarafından kuruldu. 

Bosfor Uluslararası İthalat İhracat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosfor Uluslararası İthalat İhracat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haki Ersöz tarafından kuruldu. 

DDİ İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DDİ İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hatice Tombayoğlu ve Muzaffer Ersöz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tto İstanbul Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tto İstanbul Proje Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 300 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Erol ve Halis Yunus Ersöz ortaklığında kuruldu.

Damla Ersöz Şafak Haberi

Damla Ersöz Şafak

Norgay Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Damla Ersöz Şafak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Girne Sokak'ta kuruldu. 


Norgay Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu, A. Her türde inşaat ve gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak, B. Gayrimenkul, inşaat ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımlar gerçekleştirmek; bunların koordinasyonunu sağlamak,yönetmek, C. Gayrimenkul almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, gayrimenkuller üzerinde sınırlı ayni hak ve şahsi haklar kurmak; bu işlemlerle ilgili her türlü aracılık, temsilcilik, danışmanlık, reklam ve pazarlama faaliyetleri yürütmek, D. Her türlü fizibilite, projelendirme, inşaat, yıkım, bakım, onarım, dekorasyon ve montaj işlerini, mühendislik, danışmanlık işlerini ve ilgili tüm ticari iş ve işlemleri yürütmek ve gerçekleştirmek veya bunların başkalarınca gerçekleştirilmesini sağlamak, E. Gayrimenkul...