28 / 04 / 2024

Damla Kartalkanat kimdir

Damla Kartalkanat kimdir

Türkiye’de 39 şehirde 130 ilçede 7500 gayrimenkulün takibini mülk sahipleri adına gerçekleştiren İmpomes, aboneleri adına İmar Barışı sürecini de yönetiyor.

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

İMPOMES yöneticilerinden emlak vergisi uyarısı!

İMPOMES Genel Koordinatörü Damla Kartalkanat 30 Eylül tarihine kadar tapu harçlarındaki indirimin eksik beyanları düzeltmek için fırsat oluşturacağını açıkladı.

SİT alanındaki mülklerinizin emlak vergisini geri alabilirsiniz!

Mülk takip sistemi İmpomes’in Genel Koordinatörü Damla Kartalkanat, bazı mülkler için emlak vergi muafiyeti bulunduğunu ve bu nedenle mükelleflerin iyi bir takip yapmaları halinde ödediği vergileri geri alabileceğini söyledi.

Damla Hepdündar kimdir?

İzmir Bornova Belediyesi'nde mimar olarak hizmet veren ve aynı zamanda ACS Mimarlık bünyesinde çalışan Mimar Damla Hepdündar kimdir?

Cansel Turgut Yazıcı kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kimdir? Emlakkulisi.com’da yazarlık da yapan Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörüne nasıl atıldı? İşte Cansel Turgut Yazıcı'nın biyografisi...

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Rıza Kutlu Işık kimdir?

Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık hangi işlere imza attı? İşte Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık'ın biyografisi...

Tümerkan İbiş kimdir?

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

Mehmet Torun kimdir?

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun kimdir? Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Torun'un iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Raif Ali Dinçkök hangi işlere imza attı?

Emlak vergisi mükellefi kimdir?

Emlak vergisi ödemekle yükümlü emlak vergisi mükellifi kimdir? Emlak vergisi Kanunu'ndaki maddelerde mükelleflik durumu ne şekilde ve hangi ölçütlerde yer alıyor? sorularının cevaplarını haberimizin içinde bulabilirsiniz...

Damla Kartalkanat kimdir Haberi

Damla Kartalkanat kimdir

Türkiye’de kısa bir süre önce başlayan ve milyonlarca binayı ilgilendiren imar barışı uygulamasından yararlanmak isteyen mülk sahipleri başvurularını yönetmeliğe uygun olarak gerçekleştirip, süreci takip ederek iskan sorunlarını çözmeye çalışıyor. 

Yönetmeliğin duyurulması ile birlikte, imar barışı kapsamına giren abonelerini uyaran İmpomes yöneticileri, oluşabilecek yoğunluğu önceden öngörerek dileyen müşterileri için başvuru ve süreç takibini gerçekleştirmeye başladı. 

Konuyla ilgili açıklamalar yapan İmpomes Genel Koordinatörü Damla Kartalkanat, “İmpo İmar olarak bu yazılımı gerçekleştirirken, hak sahibinin karşılaşabileceği her türlü duruma karşı hem onları zamanında uyarmayı, hem de onların zamanında sürece müdahale edebilmesini düşünmüştük. Nitekim aradan geçen 7 yılda müşterilerimizin memnuniyetinden gördük ki başlangıçtan itibaren doğru yoldayız. Hatta onlar adına adeta mülk dedektifi gibi çalışırken, bir müşterimizin kendisinin bile haberinin olmadığı bir mirastan kendisini haberdar ettik. Bugünkü...