15 / 05 / 2024

Danfoss sektörde güçlenme toplantısı

Danfoss sektörde güçlenme toplantısı

Isıtma, soğutma ve havalandırma (HVAC) sektörünün Avrupa’daki öncü kuruluşlarından Danfoss’un Soğutma Sistemleri Türkiye Direktörü Toni Timirci, soğutma sektörünü ve Danfoss’un sektöre yönelik büyüme planlarını anlatacak...

Pek çok sektörde insan emeği yapay zekadan daha cazip gözüküyor...

Yapay zekanın pek çok sektörde insanların işlerini elinden alacağına dair endişelerin yükseldiği bir dönemde yapılan çalışma, insan emeğinin yapay zekadan çok daha ekonomik olarak hâlâ cazip olduğu gösterdiği açıklandı.

Memura yüzde 30, asgari ücretlilere yüzde 55 zam geldi! Gözler özel sektörde! 2023 özel sektör maaş zamları...

Milyonlarca vatandaşın maaşı yeni yılla beraber zamlandı. Memura yüzde 30, asgari ücretlilere yüzde 55 zam geldi! Gözler özel sektörde! 2023 özel sektör maaş zamları...

Hangi sektörde ve pozisyonda kim kaç para alıyor? İşte 2023 maaş tablosu

Asgari ücret, memur maaşları, emekli aylıkları derken özel sektörde yapılacak zamlar dört gözle bekleniyor.

Özel sektörde zamlı maaş depremi! Şirketler maaş belirlerken zorlanıyor! Çalışanların maaşı ne kadar olacak? 

2023 yılında geçerli olacak yeni asgari ücretin açıklamasının ardından maaşlar gündemden düşmüyor. Özel sektörde zamlı maaş depremi! Şirketler maaş belirlerken zorlanıyor! Çalışanların maaşı ne kadar olacak? 

Asgari ücret artışından sonra özel sektörde ücret artışları nasıl olacak?

Asgari ücretin 8506 liraya çıkmasının ardından özel sektörde yeni yıl zamları da merakla bekleniyor. Milliyet Yazarı Cem Kılıç, işletmelerin eski kriterler yerine asgari ücrete göre zam yapacağını ancak aynı oranlarda zam yapılmasının mümkün olmayacağını aktardı.

Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

Asgari ücretin, 2023'te brüt 10 bin 8 lira, net 8 bin 506 TL şeklinde belirlenmesiyle beraber gözler özel sektöre döndü. Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

28 Ekim özel sektörde resmi tatil mi? 28 Ekim Cuma günü ek mesai ödemesi yapılacak mı?

28 Ekim özel sektörde resmi tatil mi? 28 Ekim Cuma günü ek mesai ödemesi yapılacak mı? soruları 28 Ekim’e az bir zaman kala sorulmaya başladı. İşte araştırılan yanıtlar!

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 0,7 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat sektörü güven endeksi ise yüzde 0,7 azaldı...

İnşaat sektörü güven endeksi Eylül'de yüzde 0,7 azaldı!

Merakla beklenen sektörel güven endeksi sonuçlarına göre, Eylül'de 2021'de inşaat sektörü güven endeksi yüzde 0,7 azaldı.

İnşaat sektörü güven endeksi Ağustos'ta yüzde 7,1 arttı!

Merakla beklenen sektörel güven endeksi sonuçlarına göre, Ağustos 2021'de inşaat sektörü güven endeksi yüzde 7,1 yükseldi.

İnşaat sektörü güven endeksi Temmuz'da yüzde 4,7 arttı!

Merakla beklenen sektörel güven endeksi sonuçlarına göre, Temmuz 2021'de İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 4,7 yükseldi.

İnşaat sektörü güven endeksi Haziran'da yüzde 3,6 arttı!

Merakla beklenen sektörel güven endeksi sonuçlarına göre, Haziran 2021'de İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 3,6 yükseldi.

İnşaat sektörü güven endeksi Mayıs'ta yüzde 3 arttı!

İnşaat sektörü güven endeksi Mayıs 2021'de yükselişe geçti. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre; inşaat sektörü güven endeksi Mayıs ayında yüzde 3 yükseldi.

Danfoss sektörde güçlenme toplantısı Haberi

Danfoss sektörde güçlenme toplantısı

Isıtma, soğutma ve havalandırma (HVAC) sektörünün Avrupa’daki öncü kuruluşlarından Danfoss A/S, Türkiye’deki soğutma sektörünün genel durumu ve Danfoss Türkiye’nin sektöre yönelik büyüme planlarını 22 Ocak Çarşamba günü sınırlı sayıda gazeteci ile gerçekleştirilecek sohbet toplantısında basın ve kamuoyunun bilgisine sunulacak.


Danfoss Ortadoğu/Afrika Bölge Başkanı Leif Flojgaard’ın katılımı ve Danfoss Soğutma Sistemleri Türkiye

Direktörü Toni Timirci’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek bu çok özel toplantı 22 Ocak Çarşamba günü saat 10.00'da Gayrettepe Dedeman Hotel'de...