15 / 05 / 2024

danimarka Kopenhag Turizm Fuarı türkiye stansı

danimarka Kopenhag Turizm Fuarı türkiye stansı

Danimarka' nın başkenti Kopenhag' da her yıl yapılan uluslararası turizm fuarı başladı. Bella Center'da açılan ve 3 gün açık kalacak fuara, 87 ülkeden katılım gerçekleşiyor...

Danimarka'ya yeni bir ada inşa edilecek!

Yeni ev inşa etmek için yer bulamayan Danimarka hükümeti, başkent Kopenhag’ın karşısına 35 bin insanın barınabileceği yeni bir ada inşa edecek.

Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleri Danimarka’da görücüye çıktı!

Dağ Mühendislik projesi olan Tual Bahçekent ve Tual Adalar, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da gerçekleştirilen resepsiyonla tanıtıldı. 

Kopenhag İmam Ali Camii ibadete açıldı!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da inşa edilen İmam Ali Camii ibadete açıldı. Kopenhag'da yaşayan Müslümanlar camiye yoğun ilgi gösterdi.

Danimarka İmam Ali Camii ibadete açıldı!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da inşa edilen ülkenin en büyük Şii ibadethanesi İmam Ali Camii, binlerce kişinin katılımıyla açıldı.

Kopenhag İmam Ali Camii ibadete açıldı!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da Müslümanların yoğunlukta yaşadığı Nörrebro semtinde inşa edilen ülkenin en büyük Şii ibadethanesi İmam Ali Camii, binlerce kişinin katılımıyla açıldı.

Pandora'nın mağaza sayısı 19'a ulaştı!

1982’de kurulan ve merkezi Danimarka Kopenhag olan Pandora, 17 Mart’ta 33. yaşını kutladı. Firmanın 1 yılda mağaza sayısı 19'a ulaştı..

Danimarka, İsveç ve Norveç'in hızlı trenle birleştirilmesi planlanıyor!

Toplam 8 milyon kişinin yaşadığı bölgeleri birbirine bağlayacak projeye göre, Danimarka'dan başlayacak tren yolu İsveç üzerinden Norveç'e gidecek ve Kopenhag-Oslo arasını 2,5 saate indirecek.

Danimarka'nın ilk minareli camisi Kopenhag'da açıldı!

Danimarka'nın ilk minareli camisi Kopenhag'da açıldı. Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da, Katar'ın finansmanıyla inşa edilen ülkenin ilk minareli camisi törenle açıldı. Cami görünümündeki ibadethanenin açılışında, Kur'an-ı Kerim okundu.

Kopenhag Turizm Fuarı başladı!

Danimarka' nın başkenti Kopenhag' da her yıl yapılan uluslararası turizm fuarı başladı. Bella Center'da açılan ve 3 gün açık kalacak fuara, 87 ülkeden katılım gerçekleşiyor...

Danimarka, kurtarılmış bölge Christiania'yı hippilere sattı!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan Christiania adlı kurtarılmış bölge 40 yıl süren mücadelenin ardından bölge sakinlerine satıldı

Kopenhag kültürü ve popüler 5 mahallesi!

Danimarka'nın başkenti, kanallar şehri Kopenhag'da, ister dünyanın bir numaralı restoranı Noma'da, isterseniz de Kuzey tasarımının en önemli temsilcisi Wood Wood'da vakit geçirebilirsiniz

Kuveyt altyapı, inşaat ve turizm yatırımlarını arttırdı!

Son 5 yılda artan petrol fiyatlarına bağlı olarak Kuveyt'te büyük projelere daha fazla kaynak ayrılmaya başlanırken, yapılan yatırımlarda şehirleşme, turizm gibi yatırımları ön plana çıkmaya başladı. Kuveyt hükümeti her vatandaşına bir ev verme yatırımını

Turizm Yatırımları Yarışması 2011 başladı!

Eurobank Tekfen tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Yarışması 2011' başladı. Geçen yıl ilki düzenlenen yarışmada ''Büyük Turizm Yatırımları'' kategorisinde birincilik ödülü Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı

danimarka Kopenhag Turizm Fuarı türkiye stansı Haberi

danimarka Kopenhag Turizm Fuarı türkiye stansı


Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da her yıl yapılan uluslararası turizm fuarı başladı.


Bella Center'da açılan ve 3 gün açık kalacak fuara, 87 ülkeden katılım gerçekleşiyor. Basına yönelik tanıtımla başlayan fuarda, İspanya Büyükelçisi konuşma yaptı. Daha sonra bazı ülkelerin mutfağı tanıtılırken, bazı ülkeler ise slayt eşliğinde müzik gösterisiyle tanıtıldı.


Elçilik ve turizm müşavirlikleri, havayolu şirketleri, seyahat acentaları, golf merkezleri, kültür ve tanıtım dernekleri, spor malzemeleri satan firmalar, dalış kulüpleri gibi çok sayıda firma ve kuruluşların 237 stantta tanıtımlarını yaptıkları fuarda ülke tanıtımları ağırlık basıyor.


Danimarka turizm pastasından en büyük payı alan ülkelerin başında gelen Türkiye de Kültür ve Turizm Müşavirliği tarafından açılan stantta ülke tanıtımını yapıyor. Türkiye standında, Danimarka'dan Türkiye'ye turist götüren önemli acentalardan Serafina ve Detur ile Türk Hava Yolları da yer alıyor.


- Hedef,...