06 / 05 / 2024

Dap İnşaat acıbadem proje

Dap İnşaat acıbadem proje

Emlak Konut GYO'nun Hava Subayları Lojmanları arazisi ihalesinde en yüksek teklifi Dap Holding’e bağlı Eltes ile İstlife ortaklığı verdi. Ziya Yılmaz, "Buraya butik konut projesi yapacağız" dedi.

Acıbadem Konakları'nda 48 ay faizsiz taksit fırsatı!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group ortaklığı ile inşa edilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor. Acıbadem Konakları projesinde toplam 345 adet konut bulunuyor. 

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Bayer İnşaat ve Yiğit Group imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da  yükselen Acıbadem Konakları projesinde konut almak isteyenlere faizsiz 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Benesta Acıbadem ön satışa çıktı! Yeni proje!

Benesta tarafından, İstanbul'un Avrupa ve Asya yakasını birbirine bağlayan en yakın noktası Acıbadem’de hayata geçirilen Benesta Acıbadem'de ön satışlar başladı. İşte merakla beklenen projenin fiyat listesi...

Benesta Acıbadem lokasyon bilgisi!

Benesta'dan İstanbul’a yeni bir projeye geliyor. Konut projelerine bir yenisini daha dahil eden Benesta'nın Benesta Acıbadem projesi ön satışa sunuldu. Peki Benesta Acıbadem nerede yükselecek? İşte Benesta Acıbadem Lokasyon bilgisi...

Benesta Acıbadem ön satışta! Yeni proje!

Benesta İstanbul’da yepyeni bir projeye imza atıyor. Konut projelerine son sürat devam eden Benesta'nın yeni projesi Benesta Acıbadem ön satışa sunuldu.

Benesta Acıbadem basın toplantısı 24 Şubat'ta!

ESTA Construction tarafından hayata geçirilen Benesta Acıbadem'in basın toplantısı 24 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Benesta Acıbadem iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Acıbadem projesinde Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Benesta Acıbadem ön satışta! 

Benesta imzasıyla İstanbul'un merkezi Acıbadem'de yükselen Benesta Acıbadem projesi ön satışa sunuldu. Projede teslimlerin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. 

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Benesta Acıbadem'de inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük 129'uncu müteahhitlik firması olan Esta İnşaat, Benesta Acıbadem 352 projesinin inşaatına yeniden başlıyor.

Benesta Acıbadem 352 yakında ön satışta! Yeni proje! 

İstanbul'un merkezinde konumlanan Benesta Acıbadem 352 projesinin yakında ön satışa çıkması planlanıyor...

Acıbadem'deki yurt inşaatı mühürlenmesine rağmen devam ediyor!

Acıbadem’deki Şehit Mete Sertbaş Parkı’na komşu arazideki yurt inşaatı sürüyor. İnşaatta kaçak kat yapıldığı ortaya çıktı. İkinci kez mühürlenen inşaatın, mührünün söküldüğü ileri sürüldü...

Dap İnşaat acıbadem proje Haberi

Dap İnşaat acıbadem proje

Emlak Konut GYO'nun Hava Subayları Lojmanları arazisi ihalesinde en yüksek teklifi Dap Holding’e bağlı Eltes ile İstlife ortaklığı verdi. Ziya Yılmaz, "Buraya butik konut projesi yapacağız" dedi. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından satışa çıkartılan, Acıbadem’deki Hava Subayları Lojmanları arazisi ihalesinde en yüksek teklifi Dap Holding’e bağlı Eltes ile İstlife ortaklığı verdi. Üsküdar, Acıbadem, Barbaros Mahallesi’ndeki 17 dönüm arazi için Eltes - İstlife ortaklığı, 810 milyon liralık toplam satış gelirinin yüzde 50.15’ini (406 milyon 215 bin lira) teklif etti. Üsküdar Acıbadem’de, Validebağ Korusu’nun yanında bulunan lojman arajisi için 48 şirket dosya aldı ve 45 şirket yarıştı. İpi göğüsleyen ise  Eltes ile İstlife oldu.  Üsküdar tapusunda 1137 ada 26 no’lu parsel ve 1138 ada 27 no’lu parsel halinde toplamda...