04 / 07 / 2024

dap petek teslim tarihi

dap petek teslim tarihi

Dap Petek satılık daire sayısı 112, dükkan sayısı ise 5 olarak belirlendi. Fiyatların 1 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 13 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Dap Yapı Taksim Petek projesi!

Dap Yapı Taksim Petek projesi ön talep süreci devam ediyor. Bu hafta satışa çıkacak olan projede metrekare birim fiyatı 5 bin liradan başlıyor. Projede rezidanslar ve ofisler bulunuyor.

Nişantaşı Koru'da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışta!

Dap Gayrimenkul'un 160 konutluk projesi Nişantaşı Koru'da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışa sunuldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Dap Ormanköy'de yaşam başladı! 

Dap Gayrimenkul, taahhüt edilen teslim süresinin 36 ay olduğu Emlak Konut GYO güvencesiyle geliştirilen Ormanköy projesinde teslimlere 24 ay gibi kısa bir sürede başlıyor. İşte ayrıntılar...

DAP İzmir’in yüzde 78’i satıldı!

DAP Yapı tarafından İzmir'de inşa edilen DAP İzmir’de teslim tarihi önce çekildi. Yüzde 78’i satılan projenin kaba inşaatı tamamlandı.

DAP Holding 2018’i yatırım yılı ilan etti!

DAP Holding, 2018’i yatırım yılı ilan etti. 2 yılda 5 bine yakın konutu teslim eden firma 5 yılda 13 milyar TL yatırım yapacak. 

DAP Yapı’dan ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatları!

DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanıyor.

Dap İzmir'de 14 bin 950 TL'den başlayan peşinatla!

Dap Yapı'nın Bornova'da hayata geçirdiği Dap İzmir'de 14 bin 950 TL'den başlayan peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede dairelerin 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor..

İzmir Dap Yapı Evleri fiyatları!

İzmir Dap Yapı Evleri fiyatları 259 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konutların 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi ne zaman?

DAP Yapı Validebağ Konakları teslim tarihi!

11 blok halinde yükselen Validebağ Konakları 36 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Proje 368 konuttan meydana geliyor.  İşte DAP Yapı Validebağ Konakları teslim tarihi...

Dap İzmir Evleri teslim tarihi!

Dap Yapı İzmir projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Dap İzmir Evleri teslim tarihi ne zaman?

Dap İzmir Projesi fiyat listesi!

Dap İzmir Projesi fiyat listesi 199 bin TL'den başlıyor. Dap Yapı İzmir projesinde teslimlerin 36 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor....

İzmir Dap Yapı Bornova ödemeleri!

Dap Yapı İzmir Bornova projesinde teslimlerin 36 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor. İzmir Dap Yapı Bornova ödemeleri kapsamında yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor...

Dap Yapı İzmir fiyat listesi!

Dap Yapı İzmir projesi 32 katlı iki blok olarak İzmir Bornova'da hayata geçirildi. Dap İzmir projesinde dairelerin 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

dap petek teslim tarihi Haberi

dap petek teslim tarihi

Dap Petek satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede 112 tane rezidans daire ve 5 tane dükkan bulunuyor.


Dap Yapı imzası ile Taksim'de hayata geçirilen Dap Petek projesi 132 bağımsız birimden meydana geliyor. Projede teslimler 20 ay sonra gerçekleşecek.


Dap Petek projesi 13 katlı tek blok olarak yükseliyor. Projede toplam bedelin yüzde 40'ı peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 24 ay 0 faizle taksit yapılıyor. 


Dap Petek satılık daire fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Proje Ciner Yayın Holding'in otopark girişinin karşısında konumlandırılıyor. 


Dap Petek iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: www.dapyapi.com.tr/

Esra Nur...