19 / 05 / 2024

Dap Vadisi proje

Dap Vadisi proje

Dap Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dap Yapı bünyesinde ödeme imkanının sunulduğu proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'un Kağıthane ilçesinin Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor.

Eşbah İnovasyon Vadisi 2024'te teslim! Yeni proje!

Eşbah Yapı'nın yeni projesi İnovasyon Vadisi, 2024 yılında sahiplerine teslim edilecek. Satışların başladığı proje Eşbah Yapı'nın yeni projesi daha önce hayata geçirdiği projeler gibi yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri konsepti ile yükseliyor...

DAP'tan 12 proje için 36 milyon lira destek!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ) Başkanlığı'nca 2019 yılı içerisinde 12 proje için 36 milyon liralık destek verilecek.

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

DAP Yapı'nın 2023 hedefi: 10 bin çalışan, 3 ülkede proje!

2018 yılında kazandığı ihalelerle dikkatleri üzerine çeken DAP Yapı, 2023 yılına kadar 10 çalışan rakamına ulaşmayı ve 3 ülkede proje yapmayı hedefliyor...

Bornova DAP İzmir proje fiyatları!

Bornova DAP İzmir proje fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Dap İzmir projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olmak mümkün...

DAP Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

2018 yılı planlarını açıklayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de önümüzdeki süreçte milyar TL'lik en az üç proje hedefliyoruz. Çeşme, Maslak, Beykoz ve Pendik'te de yeni projelerimizin çalışmaları devam ediyor" dedi.

Dap İzmir proje fiyatları!

Dap İzmir proje fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dap İzmir projesinde firma bünyesinde 18 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Dap Yapı Çeşme'de yeni proje yapacak!

Dap Yapı İzmir ve Çeşme'de yeni proje geliştirmeye devam ediyor.  DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de üç proje geliştirmeyi ve 3 milyar liralık yatırım yapmayı hedefliyoruz. Çeşme'de denize sıfır çok lüks bir konut daha geliştireceğiz" dedi.

DAP Yapı'dan İzmir'e yeni proje!

DAP Yapı, İstanbul dışındaki ilk konut projesini İzmir'de inşa etmeye hazırlanıyor. 2-3 aya temel atılacak proje 30'ar katlı 2 bloktan oluşacak.

DAP Yapı 2017'de 4 milyar liralık 4 proje yapacak!

2017 yol haritasını belirleyen Dap Yapı İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında 4 milyar lira yatırımla 4 proje yapacak. Maslak’ta ‘uçan bina’ planlayan şirket, Beykoz ve Acıbadem’de lüks konut, Kartal’da da marina manzaralı rezidanslar inşa edecek.

Dap Yapı 2017'de 4 yeni proje yapacak!

Dap Holding 2017 yılına 4 milyar lira yatırım yapacağı 4 yeni projeyle giriyor. Dap’ın Kartal, Beykoz, Validebağ ve Maslak’taki proje çalışmaları sürerken, mevcut projelerde ise 3 bin 500 kişi çalışıyor

Dap Yapı’dan bal gibi proje: Taksim Petek Residence!

Dap Yapı, bal peteği tasarımlı Taksim Petek Residence projesini görücüye çıkardı. Konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan proje, 72 ay vade 0 faizli lansmana özel fiyatla satılıyor.

Yapı Türk İnşaat'tan yeni proje! Mersin Ay Vadisi!

Toplamda 500 adet daireden meydana gelecek olan proje Mersin İli'nde hayata geçirilecek. Konuma göre Ay Vadisi'nde yer alması öngörülen projenin detayları önümüzdeki günlerde netleşmesi planlanıyor.

Dap Vadisi proje Haberi

Dap Vadisi proje

Dap Vadisi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor ama öncesinde projeden bahsedelim. Proje Dap Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.


Dap Vadisi projesi, kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. Kağıthane - Çağlayan'da yükselen proje bedava ofis konseptiyle satışa sunuluyor.


Dap Vadisi projesi lokasyon olarak Çağlayan Adliye Sarayı'nın yanı başında yükseliyor. Proje içerisinde birbirinden farklı 6 ofis ve yaşam konut projesini barındırıyor. 


Dap Vadisi projesi lansman öncesinde yüzde 40 fiyat avantajı sunuldu. Projenin lansmanı 23 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek. 


Dap Vadisi iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Esra Nur...