10 / 05 / 2024

dap yapı ışıklandırma

dap yapı ışıklandırma

Orjinal mimari anlayışıyla ve standart dışı tasarımlara sahip binalar inşa eden Dap Yapı, dış cephelere eklediği “ ışıklandırma ” fonksiyonuyla sektörde yeni bir dönem başlattı...

Deprem bölgesindeki illerde yeniden yapılandırma yükümlülükleri düzenlendi...

Deprem illerindeki yeniden yapılandırma yükümlülüklerinde mücbir sebep halinin düzenlendiği açıklandı. Yapılan açıklamada, bölgede bulunan iller için mücbir sebep durumuna yönelik düzenleme yapıldığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Borç yapılandırma 50 milyarı aştı! Elinizi çabuk tutun

Kamu borçlarına yapılandırmak isteyen vatandaşların başvuruları devam ediyor. Şu zamana kadar 1,5 milyon mükellef yapılandırma için başvurusunu yaptı.  Toplam yapılandırma bedeli 50 milyar TL'nin üstünde seyrederken 1,6 milyarlık tahsilat olduğu açıklandı.

Yapılandırmada başvuru tarihi belli oldu mu, yapılandırma başvurusu nereye yapılacak? İşte yapılandırmada son dakika

Beştepe’de dün yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni yapılandırma paketinde detaylar da belli olmaya başladı. Peki bu yapılandırma başvurularıyla ilgili tarih açıklandı mı, yapılandırma başvurusu nerelere yapılacak? İşte yanıtı.

Ev sahiplerine yapılandırma müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı ev sahiplerine yapılandırmadan faydalanmaları için mektup gönderdi. Mektupta kira geliri elde edemeyen ve eden ev sahipleri için yapılandırma şartları açıklandı.

Yapılandırma uzatıldı mı?

Kamuya olan vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandırma fırsatı olanların, uygulamadan faydalanabilmesi için son tarih 31 Mart olarak açıklandı. Peki yapılandırma uzatıldı mı? İşte merak edilen her şey....

3. köprünün ışıklandırma çalışmaları tamamlandı!

İstanbul’da yapımı devam eden 3. köprüde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Köprünün ışıklandırma çalışmalarının bitirilmesinin ardından köprüyü taşıyacak iki sistemden biri olan eğik askı halatlarının montaj işlemleri sürüyor.

Dap Yapı Kartal Sahil projesi İstmarina'da 218 bin TL'ye!

Dap Yapı Kartal Sahil projesi İstmarina'da 218 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. 5 blok olarak tasarlanan İstmarina Kartal'da teslimler Ağustos 2016 yılında yapılıyor...

Dap Yapı Marinist Kartal fiyatları!

Daire tiplerinin stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 şeklinde tasarlandığı İstanbul Anadolu yakası Kartal ' da yükselen Dap Yapı Marinist Kartal fiyatlarına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

Dap Yapı Vazo Kule projesinde 20 bin lira peşinatla!

Dap Yapı, Vazo Kule projesinde 20 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Donatılar arasında açılır-kapanır yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness, sauna, Türk hamamı ve masaj odaları bulunuyor.

Dap Yapı A Ofis projesinde kolay ödeme imkanları!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen proje, alıcılarına sıfır faiz imkanı ve kolay ödeme yolları sağlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan'da hayat bulan A Ofis projesi 73 bölümden oluşuyor.

Dap Yapı, Vazo Kule'de kampanya yaptı!

Dap Yapı, Vazo Kule projesinde 20 bin lira peşinatla, 48 ay vade ve sıfır faiz sistemiyle ev satışlarını sürdürüyor. Şirket satışa sunduğu evlerde alıcıya mobilyalı ev teslim ediyor.

Dap Yapı’dan hediyeli fırsat kampanyası!

Dap Yapı’dan hediyeli fırsat kampanyası. 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, satışa sunulan suit ve grand suitlerin mobilya dekorasyonu otel standartlarında hazırlanarak hediye ediliyor.

Dap Yapı A Ofis'te banka kredisiz sıfır faiz imkanı!

Dap Yapı daha önceki ofis projelerine bitişik konumda yer alan A Ofis projesi, Çağlayan'da konumlandırılıyor. Dap Yapı A Ofis'te banka kredisiz sıfır faiz imkanı sunuyor.

dap yapı ışıklandırma Haberi

dap yapı ışıklandırma

Anadolu yakasındaki kulelerini, Boğaziçi Köprüsü’nden aldığı ilhamla ışıklandıran şirket, bu uygulamayla sektöre bir yenilik daha kazandırdı.

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz: 

Ülkemizin gündüzü de gecesi de güzel olsun

“Yurt dışından gelen misafirlerimi Boğaz’da yemeğe götürdüğümde, onları Köprü’yü görebilecekleri şekilde oturtup manzaranın büyüsüne kapılmalarını keyifle izliyordum. Aynı görselliği kendi binalarımıza da uygulamak istedim. Artık sadece gündüz değil, gece karanlığında da ışıl ışıl parlayan projelerimizin, bölgenin silüetine katma değer sağlayacağını düşünüyorum. Ülkemizin gündüzü de gecesi de güzel olsun.”

Ödüllü projelere ışıktan taçlar

Dap Yapı’nın Anadolu yakasında inşa ettiği Dragos Royal Towers, Royal Center, Dalga, Burgu, Tango ve Vazo Kule projeleri isimlerinden de anlaşılacağı gibi farklı mimarilerle hayata geçiriliyor. Yalnız ülke içinde değil yurt dışında da tanınıyor ve ödüle layık görülüyor. 



İngiltere’de, Avrupa’nın en iyi...