06 / 05 / 2024

DAP Yapının yeni projeleri

DAP Yapının yeni projeleri

Dap Yapı bir yıl içinde 3 milyar liralık 7 yeni projenin temelini atacak. Şirket, Taksim’de de 150 milyon TL’lik rezidans projesi geliştirecek. Dap’ın ayrıca Kartal’daki hızlı tren ve marinalı karma projesi de önümüzdeki ay satışa sunulacak.

Dap Kağıthane ofis projesi Ekim'de satışta!

Dap Yapı, Kağıthane'de Z Ofis ve Bumerang Ofis'ten sonra bölgede 2 yeni projeyi daha görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Ekim 2013'te satışa çıkacak olan Kağıthane ofis projesinde metrekare fiyatlar 7 bin 500 TL'den başlıyor...

DAP Yapı Eylül ayı sonunda 2 yeni projeyi daha lanse edecek!

DAP Yapı Kağıthane'de hayata geçirdiği Z Ofis'ten sonra Eylül ayında bölgede 2 yeni ofis projesine odaklanıyor. Konut projesi için de arsa arayışında olan firma, bölgeyi adeta kuşatmaya hazırlanıyor...

Yeni konutlarda müteahhitler köpük fiyat uyguluyor! Pazarlık yapın

Açıklanan verilere göre konut fiyatlarındaki yükseliş hız kesse de Türk lirası bazında rakamlar yükselmeye devam ediyor. Girişimci Mert Ergün, yeni konutlarda müteahhitlerin fiyatı yüksek tuttuğunu söyleyerek, ev alırken pazarlık yapılmasını önerdi.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinde ön talep süreci başladı. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

DAP Çeşme ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı'nın merakla beklenen Çeşme projesinde ön talep süreci başladı. DAP Yapı, Çeşme projesi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Altın için yeni güzergah belli oldu! Kesin net açıklama geldi! Tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!

Gram altın fiyatları rekor güncellerken, altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor.  Altın fiyatları ne olur? sorusuna yönelik kesin net açıklama geldi. Altın için yeni güzergah belli oldu! Altın tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yeni güzergahı kesin net açıklamalarla değerlendirdi. ''Bunu yapın'' diyen Memiş, yatırımcıları tek tek uyardı.

DAP Yeni Levent ön satışta! Yeni proje!

Dap Yapı'nın Levent'te hayata geçireceği Yeni Levent projesi ön satışa çıktı. Projenin 1. etabında 448 adet konuta yer veriliyor.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

DAP Yapı Levent projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini başlattı.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi!

Başkent Ankara'da yer alan Açelya Apartmanı'nın yapı denetim firması yeni iş almaktan men edildi...

DAP Yapının yeni projeleri Haberi

DAP Yapının yeni projeleri


Bugüne  kadar ağırlıklı olarak Kartal ve Kağıthane’de proje geliştiren Dap Yapı, Taksim’de yeni bir projeye başlayacak. Rixos Otel’in yanındaki 3 fabrika arsasını satın aldıklarını söyleyen Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Taksim’de 20 bin metrekare inşaat üzerinde otel rezidans konseptiyle proje geliştireceğiz. 7 projemiz için 3 milyarlık yatırım yapacağız” dedi. 


DALGA VE BURGU TUTTU


Dalga, burgu gibi farklı mimarideki projeleri ile dikkat çeken şirket bu anlayışını Taksim’deki yeni projesine de taşıyacak. Taksim’e simge bir bina yapacaklarını belirten Yılmaz, yatay kurgulanacak projenin bölgenin yerel mimarisine uygun olacağını ve bal peteği görünümünde bir bina planladıklarını dile getirdi. 


AĞAOĞLU’YLA ORTAK PROJE


Dap Yapı, Ağaoğlu Şirketler Grubu ile Kartal’a karma bir proje de inşa edecek. Kartal’ın ikinci merkezi olarak adlandırılan projedeki konutlar önümüzdeki ay satışa sunulacak....