28 / 04 / 2024

Darıca G Marin Managed by Divan Evleri teslim tarihi

Darıca G Marin Managed by Divan Evleri teslim tarihi

2014 yılının Nisan ayında teslimlerinin yapılması planlanan G Marin Managed by Divan projesinde konut satışları 25 Eylül'de başlayacak. G Marin Managed by Divan iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor...

Gebze - Darıca Metrosu'nda son durum ne? Gebzeliler bitmeyen inşaata tepkili!

2018'deki seçim vaadi olan Gebze - Darıca Metrosu'nun ne zaman tamamlanacağı merak konusu olurken, vatandaşlar yıllardır süren inşaata tepki gösteriyor. İşte o metro hattının çalışmalarındaki son durum...

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Darıca Millet Bahçesi'ne 3. etap geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın, Darıca’da yaptığı gözlemlerde millet bahçesine ilişkin müjde verdi. Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi'nin 3. etabında çalışmaların 2022'de başlayacağını söyledi.

Darıca Belediyesi'nden 7.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli İli Darıca Belediye Başkanlığı, Darıca ilçesi, Fevzi Çakmak mahallesinde bulunan 2 arsayı 7 milyon 150 bin 555 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 18 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Darıca'da konut fiyatları son 4 yılda yüzde 40 arttı!

Hem evim hem yazlığım bir arada olsun diyenler için ideal bir bölge. Pandemi nedeniyle alternatif yaşam alanlarına yönelen alıcıların şimdilerdeki gölgesi. Darıca göç alırken, konut fiyatlarında yüzde 40 artış yaşandı.

Gebze-Darıca Metro Hattı'nda son durum ne?

Her gün iş için Kocaeli ile İstanbul arasında seyahat eden 1,3 milyon kişiyi trafik stresinden kurtaracak olan Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatı hızla ilerliyor...

Darıca’ya 1800 kişilik spor salonu inşa ediliyor!

Darıca’da yapımı süren 1800 kişilik spor salonunda incelemelerde bulunan Başkan Büyükakın, “Ben Kocaeli gençliğine güveniyorum ve inanıyorum. Koronavirüs sonrası gençlerimizle buluşmaya kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

Darıca Kalesi aslına uygun olarak restore edilecek!

Darıca'da Bizans döneminde yapıldığı tahmin edilen ve zamana bağlı olarak atıl kalan Darıca Kalesi'nin gün yüzüne çıkarılması için restorasyona geçildi.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Darıca'daki kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Darıca Belediyesi, bölgede tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğine yol açan kaçak, metruk ve riskli yapılarla mücadeleye devam ediyor. Sırasöğütler Mahallesi'nde bulunan kaçak yapımının yıkımı tamamlandı.

Gebze-Darıca metro hattıyla ilgili 10 soru!

Gebze-Darıca metro hattı projesi ihale süreci ve tamamlanacağı tarih meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze-Darıca metro hattı projesi mecliste!

Gebze-Darıca metro hattı projesinin maliyetinin gözden geçirilmesine ve Bakanlığın 2019 yılı için belediyeler yerine üstlendiği yatırımlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Darıca G Marin Managed by Divan Evleri teslim tarihi Haberi

Darıca G Marin Managed by Divan Evleri teslim tarihi

Kocaeli Darıca'nın Bayramoğlu bölgesinde konumlandırılan G Marin Managed by Divan projesinin 25 Eylül 2013'de satışa çıkarılması planlanıyor.


G Marin Managed by Divan iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Kocaeli G Marin Managed by Divan Evleri Mar Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Toplamda 248 adet daireden meydana gelen G Marin Managed by Divan Kocaeli Konutlarında Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri bulunuyor.


G Marin Managed by Divan satılık daire bilgisine göre projede yer alan konutların fiyatları henüz belirlenmedi.  Kocaeli G Marin Managed by Divan daire fiyatları belirlendiğinde www.emlakkulisi.com sitesinde bulabilirsiniz.


G Marin Managed by Divan iletişim bilgisinden hemen önce projenin teslim tarihinden bahsedelim. Darıca G Marin Managed by Divan Evleri teslim tarihi kapsamında konutlar 2014 yılının Nisan ayında...