07 / 05 / 2024

Darülaceze Dyo etkinliği

Darülaceze Dyo etkinliği

"Darülaceze Dyo ile Renkleniyor" etkinliği bugün Darülaceze Okmeydanı'nda gerçekleşti...

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Darülaceze, İstanbul'daki 8 adet 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut ile 1 adet arsayı kiraya veriyor! İhalesi 7 Eylül'de! 

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul ilinde yer alan 8 adet konut ile 1 adet arsayı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Üsküdar ilçesi, Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 16 Mart 2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Darülaceze Kadıköy'de konut satacak! İstanbul'da konut arayanlar dikkat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kadıköy'de yer alan konutu satışa çıkardı. Konutun satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Dar gelirliye Aile Bakanlığı desteği peşi sıra geliyor! 1250 TL tek tek hesaplara yatıyor! 2023 Aile Destek Paketi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı milyonlarca vatandaşa maddi destek veriyor. Dar gelirliye devlet desteği peşi sıra geliyor! 1250 TL tek tek hesaplara yatıyor! 2023 Aile Destek Paketi...

Dyo Boya DYO markası için 75 milyon dolar ödeyecek

Dyo Boya Fabrikaları Ticaret A.Ş., Yaşar Holding'e lisans hakkı ödeyerek kullandığı markaları satın almak için harekete geçti. Durmuş Yaşar ve Oğulları markası için 75 milyon dolar ödenecek.

Bakanlık resmen duyurdu! Dar gelirli ailelere para desteği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlar için 1150 liraya kadar çıkan kira yardımı verecek. Aynı zamanda çocuklarının eğitimleri içinde ek yardımlar yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi Üsküdar'da Emine Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

Darülaceze Dyo etkinliği Haberi

Darülaceze Dyo etkinliği

Tarihi boyunca şefkat ve hoşgörünün simgesi olan Darülaceze’de bugünlerde tatlı bir telaş yaşanıyor. Darülaceze sakinleri, Dyo ile yenilenip renklenecek yuvalarında ilk konuklarını ağırladı bile...


Darülaceze’yi yeni kuşaklara ve dünyaya tanıtmak amacıyla başlatılan Bab-ı Şefkat projesinin ilk adımı olan, “Darülaceze Renkleniyor” etkinliği Darülaceze Okmeydanı’nda gerçekleşti. T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın destek verdiği etkinlik için düzenlenen törene, T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları, Darülaceze Genel Müdürü Nevzat Bayhan, Yaşar Holding Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, Dyo Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran, proje ortakları Engram International ve Projepark’ın yöneticileri ile Darülaceze sakinleri katıldı.

Tören, Engram International Yönetim Kurulu Başkanı Figen Dilgin’in açılış konuşmasıyla başladı. Figen Dilgin, Darülaceze’de boyanın sadece renk değil, anı, özlem, sevgi, şefkat ve...