15 / 05 / 2024

darüşşafaka mülkleri

darüşşafaka mülkleri

1935 yılında Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Fatih Caddesi'nde yer alan Darüşşafaka'ya ait 315 metrekare arsa bin 893 liraya satılacakmış. Yenibahçe'de ise Keçici Piri Camii arsası 140 liraya satılacakmış.

Beşiktaş'ta GYO maddesi ortalığı karıştırdı: Beşiktaş'ın mülkleri satılıp, borçlar ödenecek! 

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul toplantısında tüzüğe eklenmek istenen bir madde yeni bir tartışmaya sebep oldu. Özellikle yönetimde hali hazırda olan gayrimenkul yatırım ortaklığı yetkisinin genel kurulun yetki ve görevleri arasına da eklenmek istenmesi soru işaretleri yarattı. Beşiktaş'ın mülkler

Dünyanın en zenginlerinden biri olan Mark Zuckerberg'in gayrimenkulleri çok konuşuluyor! İşte ünlü milyarderin mülkleri!

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Mark Zuckerberg'in yüzlerce dönümlük arazisi ve o arazilerin üzerinde de ek çok evi var. Ünlü milyarderin Hawaii'deki kıyamet sığınağından göl evine ve devasa malikanelere uzanan mülkleri.

HSBC'den Çin'deki konut krizine çözüm önerisi!

Çin'in karşılaştığı konut krizini çözebilmek için HSBC analistlerinden öneri geldi. Analistlere göre kapsamlı bir plan ile mülkleri düzenli bir şekilde satma veya kiraya işlemlerini yönetecek ulusal düzeyde bir kuruluş içermeli.

Bakan Özhaseki'den flaş kentsel dönüşüm açıklaması: Tapusu olanı kimse evinden çıkaramaz! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve 'Vatandaşların mülkleri ellerinden' alınacak iddiasına yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

O inşaat devi resmen battı! Arsası rekor fiyatla icradan satılacak!

Maketten satışını yaptığı 1.500 konutu hak sahiplerine teslim edemeyen Erzurum merkezli Karadayı İnşaat’ın mülkleri teker teker icradan satışa konuldu. Şirketin Erzurum’un Palandöken ilçesindeki bir arsası 317 milyona icradan satılacak.

Uluslararası emlak yatırımcılarının yeni gözdesi Kıbrıs!

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında birinci olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 oranında artmış durumda.

Dar gelirlilere müjde! Başvurusu onaylananların hesabına 7 bin TL'lik destek yatırılacak! Hemen şartlara bakın

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) evlenecek dar gelirli vatandaşlara 7 bin lira destek ödemesi yapılacağını duyurdu. Peki, İBB evlilik kredi desteği şartları neler? İşte detaylar...

Dar gelirliler müjde! Sosyal destek ödemeleri peş peşe hesaplara yattı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirliler için başlattığı destek ödemelerinin hesaplara yattığını duyurdu. İşte destek ödemelerine ilişkin merak edilenler...

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

Dar gelirliye müjde! Borçlar siliniyor! Zaman tükeniyor başvuruları sakın kaçırmayın!

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremden dolayı Meclis çalışmalarına ara vermişti. Meclis'in yeniden açılması ile birlikte EYT, gecikme faizi, idari para cezaları, borç yapılandırmaları gibi pek çok konu görüşülüyor. İşte borçların silineceği tarih ve detaylar!

Bakan Nebati’den dar gelirlilere müjde! İki yeni destek açıklanıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, dar gelirli vatandaşlar için verilen desteğin 145 milyar TL’yi aştığını ifade etti. İşte detaylar…

Dar gelirlilere müjde! Banka haczi tarih mi oluyor? Aylık geliri asgari ücretin altında olanlar dikkat!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği emsal teşkil edecek bir karar imza attı. Buna göre aylık geliri asgari ücretin altında olanlara haciz işlemi uygulanmayacak. Peki, kararın ayrıntıları nasıl?

Duzcu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Duzcu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Üsküdar'da M. Hüseyin Duzcu tarafından kuruldu.

darüşşafaka mülkleri Haberi

darüşşafaka mülkleri

İstanbul Evkaf Müdürlüğü ilanları

Değeri  Pey Parası

L.       K.  Lira K.

1893 06  142  00 Fatih'te Haraççı Muhiddin Mahallesinde

              Fatih Caddesi'nde 315,50 metre murabbaın-

              daki Darüşşafaka arsasnın bütünü.

250  00  18   75 Çemberlitaş'ta Vezirhanı alt katta 64 

              sayılı odanın bütünü.

490  00  36   75 Kumkapı'da Kazanisadi Mahallesinde es-

              ki 3 yeni 7, 17 sayılı ve 282 metre murab-

              baındaki arsanın bütünü

150  00  11   25 Balat'ta Hamami Muhiddin mahallesinde

              Kesmekaya Caddesinde yeni 65 sayılı 86 met-

              re...