01 / 05 / 2024

DASK borç sorgulama

DASK borç sorgulama

Zorunlu Deprem Sigortası olan DASK poliçe sorgulama ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Vergi borçlarına nereden bakılır? Vergi borcu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Borç yapılandırma konusu gündemde yer alırken çok sayıda vatandaş vergi borçlarına nereden nasıl bakıldığını sorguluyor. Peki, Vergi borclarına nereden bakılır? İşte detaylar...

DASK hangi hasarları karşılar?

Deprem Sigortası. Zorunlu Deprem Sigortası, olası bir deprem anında yaşanabilecek tsunami, yangın, evin yıkılma ya da hasar görmesi sonucu ortaya çıkabilecek maddi kayıp ve hasarlar için yapılan sigortadır. Peki, DASK nasıl yapılır, DASK poliçe sorgulama nasıl yapılır?

DASK poliçe sorgulama 2021!

Bütün konutları ödenebilir primler karşılığında depreme karşı sigorta güvencesi altına almak için kurulan Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), nasıl sorgulanır? İştr DASK poliçe sorgulama 2021 ve detayları...

DASK sorgulama 2021!

Bütün konutları ödenebilir primler karşılığında depreme karşı sigorta güvencesi altına almak için kurulan Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), nasıl sorgulanır? İşte DASK sorgulama 2021...

Adres kodu sorgulama!

DASK tarafından başlatılan zorunlu deprem sigortasında Adres Kodu uygulaması ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün adres sorgulama internet hizmetlerinden de konut sahipleri konutun Adres Kodu istenebiliyor. Peki adres kodu nasıl öğrenilir? İşte adres kodu sorgulama...

DASK adres sorgulama!

Bütün konutları ödenebilir primler karşılığında depreme karşı sigorta güvencesi altına almak için kurulan DASK nasıl sorgulanıyor? İşte DASK adres sorgulama...

DASK sorgulama!

Bütün konutları ödenebilir primler karşılığında depreme karşı sigorta güvencesi altına almak için kurulan Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), nasıl sorgulanır? İşte DASK poliçe sorgulama...

İnegöl Belediyesi'nden 'İmar Durumu Sorgulama' hizmeti!

Dijital dönüşümde birçok adım atan İnegöl Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden İhale Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, İmar Durumu Sorgulama, Bilgilendirilme İsteği, Meclis Gündem Sorgulama, Borç Ödeme gibi işlemler yapabiliyor.

2017 emlak vergisi sorgulama!

2017 Emlak vergisi ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor. Mükellef vergi borçlarını internetten sorgulama işlemi yaparak öğrenebiliyor. İşte 2017 emlak vergisi sorgulama işlemleri..

Emlak vergisi borç sorgulama işlemleri!

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Kasım ayında başladı. Peki, ödemeniz gereken emlak vergisi borcunuzu bilmiyorsanız sorgulama işlemini nasıl yapacaksınız? İşte emlak vergisi borç sorgulama işlemleri..

Hacizli tapu sorgulama!

Alacaklılar, borcunu tahsil etmek için borçluya karşı haciz işlemleri başlatabiliyor. Peki, bir tapuda haciz olup olmadığı nasıl öğrenilir? Hacizli tapu sorgulama nasıl yapılır? İşte yanıtı..

2015 çevre temizlik vergisi borç sorgulama!

Çevre temizlik vergisi belediyelerin sunduğu çevre hizmetlerinin karşılığı olarak ödeniyor. Çevre temizlik vergisi dönem borçları internet üzerinden öğrenilebiliyor. İşte, 2015 çevre temizlik vergisi borç sorgulama!

Çöp vergisi borç sorgulama!

Çöp vergisi dolu veya boş olmasına bakılmaksızın tüm konut ve işyerlerinden alınıyor. Verginin mükellefiyeti de, taşınmazın kullanılmaya başlandığı tarihte başlıyor. Peki, çöp vergisi nasıl sorgulanır?

DASK borç sorgulama Haberi

DASK borç sorgulama

DASK poliçe sorgulama!

Depremden dolayı meydana gelen maddi zararların karşılanması için yılda bir kez DASK sigorta bedelinin ödenmesi gerekiyor. Devlet tarafından zorunlu tutulan DASK poliçe sorgulama detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.


Bu sigortayı düzenleyen herhangi bir sigorta acentasından ya da bir bankadan yapılabilen DASK sigortası için, bazı bilgi ve belgeler isteniyor.


DASK için gereken belgeler..

* Sigortalının adı, adresi, telefonu, varsa cep telefonu

* Sigortalının vergi kimlik numarası ve T.C. kimlik numarası

* Sigortalanacak yerin açık adresi

* Tapu bilgileri 

* Binanın inşa yılı 

* Binanın yapı tarzı

* Binanın toplam kat sayısı

* Binanın hasar durumu 

* Meskenin  brüt yüzölçümü 

* Meskenin  kullanım şekli 


Zorunlu Deprem Sigortası tümüyle beyan esas alınarak düzenleniyor. Yanlış beyandan doğabilecek tüm sorumluluk sigorta ettirene ait oluyor.


DASK poliçe sorgulama..

DASK poliçe sorgulama işlemini DASK'ın internet sitesinden gerçekleştirebiliyorsunuz.


DASK poliçe...