03 / 05 / 2024

dask neleri karşılıyor 2020

dask neleri karşılıyor 2020

Posta yazarı Tamer Heper 'Binamızdaki yönetici binamıza ait Zorunlu Deprem Sigortası’nı (DASK) yaptırmıyor. Böyle bir durumda ben kendi dairemi yaptırsam, site içindeki ortak alanlar buna girer mi? Yöneticinin sorumluluğu nedir?' sorusunu yanıtladı.

Krizi atlatamayan Ankara'daki ünlü AVM, 29 Mayıs'ta icradan satılıyor!

Başkent Ankara’da Gölbaşı yolu üzerinde konumlanan ve içinde 139 bağımsız bölümden oluşan Taurus Alışveriş Merkezi 29 Mayıs 2024 tarihinde icradan satışa çıkarılıyor.

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

Yabancıya konut satışında alt limit yılbaşından itibaren 600 bin dolara çıkarılıyor!

Yabancıya vatandaşlık amaçlı konut satışında alt sınır yılbaşından itibaren, 400 bin dolardan 600 bin dolara çıkarılıyor.

Edremit Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 90 milyon TL'ye!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Zorunlu arabuluculuk hangi davaları kapsıyor? Ev sahibi ve kiracı arasındaki arabuluculuk ücretini kim karşılıyor?

Ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlıkların çözümü için yeni dönem Eylül ayında başlamıştı. Peki, Zorunlu arabuluculuk hangi davaları kapsıyor? Ev sahibi ve kiracı arasındaki arabuluculuk ücretini hangi taraf karşılıyor? İşte detaylar...

DASK yerine zorunlu afet sigortası devri başlıyor!

DASK yerine artık bütün afetleri kapsayan zorunlu afet sigortası devri başlıyor. İşte detaylar!

Ziraat Bankası Bankart'ı olanlar acilen baksın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!

Ziraat Bankası, yeni kampanya duyurusu yaptı! Bankart'ı olanlar hemen göz atsın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!..İşte ayrıntılar...

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile geliştirilen Arçelik elektrikli ankastre ocak, kullanışlı ergonomik tasarımı sayesinde ocak arayışı içinde olanların beklentilerini sonuna kadar karşılıyor. Peki dokunmatik kontrol mekanizmasına sahip ocağın diğer özellikleri neler?

Deprem sigortası hangi hasarları karşılıyor? DASK hasarların karşılanmasında yeterli mi?

DASK tarafından gerçekleştirilen  açıklamada depremin daha ilk gününden kurum uzmanlarının hasar tespit çalışmalarına başladığı ve ilk ödemelerin 24 saat içinde yapıldığı bilgisi paylaşıldı. Peki Deprem sigortası hangi hasarları karşılıyor? DASK hasarların karşılanmasında yeterli mi?

Siemens elektrikli ankastre ocak en uygun fiyata nerde satılıyor? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ürünler listesinde yer alan elektrikli ankastre ocak pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor. Dokunmatik kontrol paneline sahip olan cihaz otomatik kapanma modu il dikkatleri üzerine çekiyor.

İstanbul’daki bir gökdelen daha icra yüzünden elden çıkarılıyor! İşte detaylar!

İstanbul Levent’teki Fako İlaç Fabrikası’nın arazisi üzerine inşa edilen 220 metre yüksekliğindeki İstanbul Tower 205'te yer alan 253 gayrimenkul satılıyor. İşte detaylar!

Çocuğu olanlar hemen bakın, bu fırsat kaçmaz! Başvuran 1300 TL'yi kapıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz!

Çocuğu olanlar hemen buraya bakın, böyle bir fırsatı bir daha bulamazsınız! Başvuran 1300 TL'yi kapıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz. Koşun siz de başvurun. İşte ayrıntılar...

dask neleri karşılıyor 2020 Haberi

dask neleri karşılıyor 2020

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Binamızdaki yönetici binamıza ait Zorunlu Deprem Sigortası’nı (DASK) yaptırmıyor. Böyle bir durumda ben kendi dairemi yaptırsam, site içindeki ortak alanlar buna girer mi? Yöneticinin sorumluluğu nedir?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

Binamızdaki yönetici binamıza ait Zorunlu Deprem Sigortası’nı (DASK) yaptırmıyor. Böyle bir durumda ben kendi dairemi yaptırsam, site içindeki ortak alanlar buna girer mi? Yöneticinin sorumluluğu nedir? l E.T.

***

Bugünlerde milletçe önemli bir acıyı yaşıyoruz. İzmir civarında meydana gelen deprem hepimizi üzdü. Burada elbette deprem sigortası akla geliyor ama bence öncelikle can kayıplarını düşünmemiz gerekecek. Yani deprem olduğunda malla ilgili zararımızın telafisi elbette önemli ama dikkat edin önce depremde ölmemiş olma şartı var. Yani önce canımız teminat altında olmalı.

Oysa öğreniyoruz...