08 / 05 / 2024

Davut Güloğlunun kurduğu inşaat şirketi

Davut Güloğlunun kurduğu inşaat şirketi

ŞARKICI Davut Güloğlu, müzik sektöründen kazandığı parayla inşaat şirketi kurdu. Oğlu Cengizhan ile ortak DG Yapı İnşaat adlı bir şirket kuran Güloğlu, eski yapıları yıkıp kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniliyor.

Konut krizinde son nokta: Salonuna kurduğu çadırları kiralamaya başladı! İstediği rakam dudak uçuklattı

​​​​​​​Konut ve barında krizi tüm dünyada giderek artıyor. Salonunda kurduğu çadırları kiralamaya başlayan ev sahibi sosyal medyada gündem oldu. Çadırlar için istediği kira ise adeta dudak uçuklattı.

Ünlü milyarder Jeff Bezos Amazon'u kurduğu evi 2,3 milyon dolara satışa çıkardı!

Ünlü milyarder Jeff Bezos'un Amazon'u kurduğu ev 2,3 milyon dolara satışa çıkarıldı. Söz konusu ev 1998 yılında 182 bin dolara, 2005 yılında 375 bin dolara 2009 yılında 620 bin dolara ve en son 2019 yılında da 1,53 milyon dolara satılmıştı. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunulmamalı...

Prof. Dr. Naci Görür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dün yapılan deprem ve kentsel dönüşüm temalı konuşmasında ilk defa konuştu. Buna göre, Görür, "İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunmayalım" diye konuştu. 

Aytaç Onkun hangi illerde görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Aytaç Onkun kimdir? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı: Doğu Anadolu bayağı sıkıştı

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 4.7'lik depremi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Görür, "Doğu Anadolu bayağı sıkıştı" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

İstanbul Havalimanı günlük 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın, 21-27 Ağustos haftasında, günlük ortalama 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri olduğunu açıkladı.

BMW’nin bu serilerine çok konuşulacak zam geldi! Zammı görenler adeta neye uğradığını şaşırdı!

BMW; 3, 4 ve 5 serilerine zam yaptığını açıkladı. BMW’den yapılan açıklamaya göre, zammın temmuz ayını kapsadığı ve yapılan zamda dolar kurunda yaşanan artışın etkili olduğu öğrenildi.

Opel Grandland'e bu ay tam 289 bin TL zam geldi! Tek tek açıklanan bu yeni fiyatları görenlerin adeta dudağı uçukladı!

Opel Grandland'e bu ay tam 289 bin TL zam geldi... Tek tek açıklanan bu yeni fiyatları görenlerin adeta dudağı uçukladı... Hemen bu rakamlara bakın...

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

İstanbul Havalimanı günlük 1419 uçuşla Avrupa'nın zirvesinde!

İstanbul Havalimanı, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği günlük ortalama 1419 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Sabancı Holding Türkiye ve ABD'de iki yeni şirket kurdu

Sabancı Holding enerji ve iklim teknolojileri konusunda Türkiye ve ABD'de kurduğu iki yeni şirketle ilgili KAP'a açıklama yaptı. Açıklama kapsamında ABD'de gerçekleştirilerek güneş enerji projesi hakkında bilgi verildi. İşte detaylar...

Davut Güloğlunun kurduğu inşaat şirketi Haberi

Davut Güloğlunun kurduğu inşaat şirketi

Kartal civarındaki yapıları yenileyen Güloğlu "Durmak yok, Allah'ın izniyle yola devam. DG Yapı İnşaat 'Değişim Güzeldir' sloganıyla yoluna devam ediyor. Şehirler kentsel dönüşümle güzelleşsin, depremden korunmak için yapılarımızı yenileyelim, kentsel dönüşüme alkış" açıklamasını yaptı. 



Habertürk...