03 / 05 / 2024

DD Yapı

DD Yapı

EDD Yapı Yön. Kur. Bşk. Ender Demirtaş, ev alınırken dikkatlice araştırma yapılmasının şart olduğunun altını çizerken bu konuda önerilerde bulundu.

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 27 milyon 539 bin 431,81 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Sıddık Atmaca tarafından kuruldu.

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kartal'da Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Erol Ve Sıddık Erol tarafından kuruldu.

Bsg Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsg Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıddıka Gürbüz tarafından kuruldu.

Ltc Construction Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Ltc Construction Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Yıldırım tarafından kuruldu.

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Azizoğlu tarafından kuruldu...

Mos Proje Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mos Proje Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sıddık Ciğer ve Oğuzhan Ciğer ortaklığında 28 Aralık'ta 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mps Proje Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mps Proje Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sıddık Ciğer ve Oğuzhan Ciğer ortaklığında kuruldu.

Binmar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binmar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ziver Nergiz ve Sıddık Soğanlı imzasıyla kuruldu.

Sobaylar Yapı İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sobaylar Yapı İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sıddık Sobay tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Kartal, Karlıktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Erkaya Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkaya Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sıddık Kaya ve Fahri Albayrak tarafından 1 milyon TL sermaye ile 19 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Tapuda tevhit işlemi nasıl yapılır?

Tevhit işlemi zıddı bir ifraz işlemi olarak tanımlanabiliyor. Tevhit işlemi başka bir deyişle tapu birleştirme işlemi olarak biliniyor. Peki, tapuda tevhit işlemi nasıl yapılır?

DD Yapı Haberi

DD Yapı

EDD Yapı Yön. Kur. Bşk. Ender Demirtaş, Alınacak evin mutfağının, parkesinin, dolaplarının, banyo fayanslarının vb. şeylerin elbette ki üzerinde dikkatle düşünülmesi gereken noktalar olduğunu belirterek” Ancak bunlardan daha önemlisi, taşınacağınız binanın sağlamlığıdır. Hepimiz konunun öneminin farkında olsak da, birtakım bilgi eksikliklerine bağlı sıkıntılar yaşarız. Birkaç püf noktası bu sorunları aşmamıza yardım edecektir. “dedi. Demirtaş’ın tavsiyelerini sırasıyla şöyle anlattı;


1-) Kullanıcılar alacakları konutla ilgili detaylı araştırma yapmalı. İnşaat,malzeme kalitesi ve zemin etüdü gibi konularda belediyeden ve apartman yönetimlerinden yardım almalı. Özellikle binanın iskeletini oluşturan beton ve demirin (betonarme çeliği) seçimi bu noktada önemlidir. Çünkü son yıllarda ülkemizde yaşanan depremlerde yapıların zarar görmesine neden olan en büyük faktörlerden biri kullanılan betonun kalitesizliği olmuştur.


2-) Konutun yasal durumuda çok önemli. Tapuda kısıtlayıcı herhangi bir...