08 / 05 / 2024

De Ce Grup adres

De Ce Grup adres

De Ce Grup İnşaat Otomotiv Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Enes Celep, Ömer Faruk Celep ve Cihan Demir ortaklığında kuruldu. 

Bankalar şimdi de o grup için kampanya başlattı... Bu kadar indirim sağlayacaklar, o banka müşterileri dikkat

Akbank emekli vatandaşlardan sonra şimdi de emekli vatandaşlar için önemli bir çalışma başlattı. Akbank tarafından üniversiteli öğrencilerin giyim alışverişlerine yönelik önemli bir adım atıldı.

Kocaeli Amber Vilları'nda 120 ay vade ile ev sahibi olma imkanı!

Kocaeli Basiskele'de Ekcan Grup tarafından inşa edilen Amber Villaları, 120 ay ve yüzde 0,99 faizle satışa sunuluyor. Peşin ödemelerde de yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Ekrem Yüce: Dikey değil yatay mimariyi önemsiyoruz!

İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Dijital Şehircilik Zirvesi’ne katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Dikey değil yatay mimariyi önemsiyoruz” dedi.

TOKİ Giresun Güce'de 132 yeni konut inşa edecek!

Konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Güce'de 132 yeni konut inşa edecek.

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Sütlüce Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sütlüce Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Nevşehir'de müteahhit firma 300 kişiyi dolandırdı!

Nevşehir'de bir grup vatandaş müteahhit firma tarafından dolandırıldığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

De Ce Grup İnşaat Otomotiv Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

De Ce Grup İnşaat Otomotiv Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Enes Celep, Ömer Faruk Celep ve Cihan Demir ortaklığında kuruldu. 

Sütlüce'de yıkım tedirginliği!

Temmuz ayında Sütlüce’de inşaat kazımı sırasında çöken binanın hemen yanında bulunan 17 daireli binada yıkım tedirliği yaşanıyor.

Sütlüce’de yıkılan binanın sahibi Arda Turan'a dava açacak!

Sütlüce’de temel kazısı sonucunda çöken binanı sahibi Mesut Ertürk, kazı yapılan arsanın sahibi Arda Turan’a sitem ederek, ''Arda aramazsa dava açacağız'' dedi.

Sütlüce'de bilirkişi raporu bekleniyor!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu eski üyesi Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Sütlüce'de çöken bina ve İstanbul'un yapısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Sütlüce'de yıkılan bina imar barışından faydalanabilir miydi?

Sütlüce ilçesinde geçtiğimiz günlerde yıkılan bina ilgili çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Canlı yayında yıkılan bina hem ruhsatsız hem de iskansız olduğu açıklandı. Peki bina yıkılmasaydı imar barışından faydalanacak mıydı?

Sütlüce’de çökmeye neden olan kazı kapatıldı!

Beyoğlu Sütlüce’de dört katlı binayla birlikte bir gecekondunun çöktüğü öğrenildi. Çökmeye neden olan temel kazısı, bin kamyon hafriyatla ancak kapatılabildi. 

De Ce Grup adres Haberi

De Ce Grup adres

De Ce Grup İnşaat Otomotiv Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Enes Celep, Ömer Faruk Celep ve Cihan Demir ortaklığında kuruldu.  

De Ce Grup İnşaat Otomotiv Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi konusu:

1-hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. VE ANA SÖZLEŞMESİNDE YAZILI DİĞER İŞLER...

Adres: Göztepe...