05 / 05 / 2024

Decathlon Türkiye şube

Decathlon Türkiye şube

20 ülkede 800’den fazla mağazası olan spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de onuncu mağazaya ulaştı. Antalya, Gaziantep, Bursa, Trabzon ve Ankara Mamak’ta da 2015 yılı içerisinde mağaza açılacak.

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Türkiye'nin yapı stoku çıkarılmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın, Türkiye’nin yapı stokunun çıkartılmasının gerekli olduğunu vurgulayarak, "Her beş yılda bir yapıya yapılan müdahalelerin kontrol edilmesi gerekiyor" dedi.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Gözlemio Türkiye'de 5 yılda 100 şube açacak!

Gözlemio, geleneksel gözleme lezzetini kurumsal bir formata dönüştürdü. İlk şubesi Şişli'de açılan Gözlemio'nun kurucuları, 5 yılın sonunda Türkiye genelinde 100 şube açmayı hedeflediklerini belirtti...

Türkiye Emlak Bankası İzmit’e şube açtı!

2001 yılında kapanan Türkiye Emlak Bankası, İzmit’in en işlek caddelerinden biri olan Yürüyüş Yolu üzerinde yeni şube açtı. Banka şube açarak büyümeyi hedefliyor...

Türkiye ve İstanbul'un deprem gerçeği!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İstanbul Şubesi'nde Türkiye ve İstanbul'un deprem gerçeği masaya yatırıldı. İMO İstanbul Şube Başkanı Nusret Suna İstanbul'da 10 milyona yakın konutun depreme dayanıksız olduğunu açıkladı.

Türkiye Finans Kars şubesini açtı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Kars'daki ilk şubesini açtı, şube Türkiye Finans Doğu Anadolu Perakende Bölge Satış Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdürecek.

Türkiye Finans Gaziantep'te şube açtı!

2018 yılında 20 yeni şube açılışı yapan Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye’nin en büyük sanayi, ticaret ve turizm şehiri olan Gaziantep'te yeni bir kurumsal şube açtı. 

Decathlon Türkiye'de 3 yeni mağaza açacak!

Decathlon 2017yılı sonuna kadar İstanbul’da 2, Ankara’da 1 yeni mağaza daha açacak. Böylece Decathlon Türkiye genelinde 25 mağaza sayısına ulaşacak..

ERA Gayrimenkul Türkiye 3 yeni şube açtı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, açtığı 3 yeni şubesiyle istikrarlı büyümesine devam ediyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul ve Kocaeli’deki ofisleriyle birlikte Türkiye’de ki büyüme hamlesine devam ediyor.

Coldwell Banker Türkiye yıl sonuna kadar 48 şube açacak!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, şu anda Türkiye'de 127 şube olduklarını ve 2019 yılı hedefinin 300 ofis olduğunu dile getirdi...

Türkiye İş Bankası Van'da şube açtı!

Türkiye İş Bankası, Türkiye genelindeki 24’üncü ticari şubesini Van’a açtı. Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Murat Bilgiç, "Biz sadece kârlı günde değil, karlı günde de bölge insanının yanında yer alacağız" dedi.

Decathlon Buyaka’da mağaza açtı!

Türkiye’de toplam 18 megaspor mağazası ve E-ticaret sitesi bulunan Decathlon, Türkiye’de 19.’u mağazası olan İstanbul’daki beşinci mağazasını 30 Ağustos’ta Buyaka’da açtı.

Decathlon Türkiye şube Haberi

Decathlon Türkiye şube

20 ülkede 800’den fazla mağazası olan spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de onuncu mağazaya ulaştı.

Anadolu yakasının en büyük spor mağazası olan Decathlon Brandium’un ardından Antalya, Gaziantep, Bursa, Trabzon ve Ankara Mamak’ta da 2015 yılı içerisinde mağaza açılacak. Türkiye’de her sene yüzde 10’un üzerinde büyüme kaydeden şirket, mağaza başına 4-4,5 milyon Euro yatırım...