02 / 05 / 2024

Dedeman 2015 Mükemmellik sertifikası

Dedeman 2015 Mükemmellik sertifikası

Ünlü seyahat sitesi TripAdvisor'ın kullanıcıları, geleneksel Dedeman misafirperverliğini ödüllendirdi. Dedeman 2015 Mükemmellik Sertifikası'na layık görüldü.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Üstün kalite, teknik mükemmellik ve maksimum güvenilirlik sunan Bosch, yıllardır evlerimizin vazgeçilmezi haline geldi. Şimdi bahar kampanyası ile uygun fiyat avantajı sunan Bosch'ta buzdolabı fiyatları dikkat çekiyor. Peki, Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Dedeman bu yıl iki yeni otel açacak!

Dedeman Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "2019 içinde iki yeni otelimizi sektörün hizmetine sunacağız. Organik ya da inorganik büyüme, ajandamızın üst sıralarında yer alıyor" dedi...

Akbatı'ya BREEAM'den Mükemmellik Sertifikası!

Akbatı, dünyanın en tanınan çevre dostu bina sertifika sistemi BREEAM’de, In-Use International Part 2 kategorisinde “Excellent” derecesini alarak büyük bir başarıya daha imza attı..

Greenox'a “EDGE” sertifikası!

Dünya Bankası Grubu üyesi IFC (Uluslararası Finans Kurumu) tarafından Greenox projesine EDGE (Yüksek Verimlilik için Tasarımda Mükemmellik) Sertifikası verildi.

Konut satışlarında tarihi rekora devam!

Konut satışları yılın 11 ayında,2015’m aynı dönemine göre yüzde .5 artarak 1.2 milyona dayandı. Beklentiler, satış rakamının yıl sonunda 1.3 milyonu bularak tarihi rekoru kırması yönünde. Aynı tablo 2017 de de bekleniyor.

Folkart'a Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü!

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen “2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri” töreninde Folkart, 3’üncü yıldızdan 4’üncü yıldıza yükselerek “Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü”ne layık görüldü.

Akçansa'ya betonda mükemmellik ödülü!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü’nün beton dünyasındaki en yenilikçi projeleri ödüllendirdiği yarışmada Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile “Betonda Mükemmellik” ödülünün sahibi oldu.

Bakü Olimpiyat Stadı'na Diamond Award ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Bakû Olimpiyat Stadı, Amerikan Mühendislik Şirketleri Konseyi’nce her yıl dağıtılan ‘Mühendislik Mükemmellik Ödülleri’nde, en büyük ödül olan ‘Diamond Award’ ödülünü kazandı.

Dedeman 2015 Mükemmellik sertifikası Haberi

Dedeman 2015 Mükemmellik sertifikası

Ünlü seyahat sitesi TripAdvisor'ın kullanıcıları, geleneksel Dedeman misafirperverliğini ödüllendirdi. 

Site kullanıcılarının yorumları doğrultusunda, Dedeman Bostancı, Dedeman Konya Hotel & Convention Center, Dedeman Zonguldak ve Park Dedeman Denizli, 2015 Mükemmellik Sertifikası'na layık...