29 / 04 / 2024

Dedeman Grub yeni moskovadamı açtı

Dedeman Grub yeni moskovadamı açtı

Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın açılışı 27 Mayıs günü gerçekleştirildi. Dedeman Hotels yatırımları hakkında bilgi veren Rıfat Dedeman, "Rusya'daki yeni otelimiz Park Dedeman Izmailovo ile 16 otel sayısına ulaştık" dedi.

Dedeman Grup 16. otelini Moskova'da açtı!

Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın resmi açılışı 27 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirildi. Rıfat Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International'ın yeni yatırımları hakkında da bilgi verdi.

Dedeman Hotels & Resorts International'dan Kazakistan’a yeni otel yatırımı!

Dedeman Hotels & Resorts International, Kazakistan’da hizmet vermeye başlayan “Park Dedeman Almaty” ile yurt dışındaki aktif olarak üçüncü otelinin kapılarını 6 Mart 2024’te misafirlerine açtığını duyurdu.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Park Dedeman Kastamonu açıldı!

Dedeman Hotels - Resorts International’ın en yeni oteli olan “Park Dedeman Kastamonu” hizmete açıldı. 

Dedeman'ın yeni hedefi 10 yılda 50 otele ulaşmak!

Dedeman, hedefini yurt dışına yöneltti. Rıfat Dedeman, “Daha ziyade yakın coğrafya ve Türklerin yoğun yaşadığı bölgelerde olmayı tercih ediyoruz” dedi. Rıfat Dedeman ve Banu Dedeman'ın yeni hedefleri, 10 yılda 50 otele ulaşmak ve 10 tanesinin yurtdışında olması...

Dedeman bu yıl iki yeni otel açacak!

Dedeman Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "2019 içinde iki yeni otelimizi sektörün hizmetine sunacağız. Organik ya da inorganik büyüme, ajandamızın üst sıralarında yer alıyor" dedi...

Rize'ye yeni 5 yıldızlı otel geliyor!

Rize'de 2016 yılında yıkılan Dedeman Otel'in yerine yapılan yeni otel binasının inşaatı hızla devam ediyor. 5 yıldızlı otelin 2019 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

Dedeman hangi illere odaklandı?

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, "Gaziantep'te ve Kayseri'de yeni projelerimiz söz konusu. İstanbul'da ise 3-4 tane projeyle flört ettiğimizi söyleyebilirim. Bursa, İzmir ve Sinop'ta da yakın temasta olduğumuz projeler var" diyor....

Dedeman Grubu'ndan yeni nesil turiste yeni otel markası!

DEDEMAN ve Park Dedeman markaları ile hizmet veren Dedeman Grubu, yeni nesil turiste yeni otel markası yarattı.

Dedeman Erbil Otel'in yeni yatırımcısı Mihtap Group Company!

Dedeman Grup bünyesinde yer alan CA-BA İnşaat tarafından açılan Dedeman Erbil Oteli'nin yeni yatırımcısı Mihtap Group Company oldu.

Dedeman Grubu'nun 2023 hedefi 40 yeni otel!

Dedeman Turizm Yönetimi Genel Müdürü Akçakaya, “2017 yılında personel sayımızı bin 400’e, oda sayımızı 3 bin 60’a çıkaracağız. Aynı zamanda 2023 yılında da 40 yeni otel yatırımı hedefliyoruz” dedi.

Dedeman'dan Y kuşağına özel otel geliyor!

Bünyesindeki Dedeman ve Park Dedeman markalarıyla hizmet veren Dedeman Grubu, lüks otellere gereğinden fazla para ödemek istemeyen Y kuşağına göre yeni marka hazırladı.

Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat!

Mülkiyeti Rize İl özel idaresine ait olan ve ekonomik kriz nedeniyle bir süre önce işletmeciliğini bırakan Rize Dedeman Otel’in yeni işletmecisi Cengiz İnşaat oldu.

Trabzon Park Dedeman açıldı!

Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Trabzon'un resmi açılış töreni Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Dedeman Grub yeni moskovadamı açtı Haberi

Dedeman Grub yeni moskovadamı açtı

Dedeman markasıyla Rusya'da faaliyet göstermekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Dedeman Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rıfat Dedeman, "Dedeman Grubu olarak, Türkiye Rusya Federasyonu arasındaki ekonomik işbirliğine katkı sağlamaktan ve Rusya'da faaliyet gösterecek bir Türk markası olmaktan çok mutluyuz" dedi. 

Dedeman Hotels & Resorts International'ın yeni yatırımları hakkında da bilgi veren Rıfat Dedeman, "Rusya'daki yeni otelimiz Park Dedeman Izmailovo ile Türkiye'de ve farklı coğrafyalarda toplam 16 otel sayısına ulaşmış bulunuyoruz. Dedeman olarak, yeni otellerimizle yeni coğrafyalarda hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. 


Kızıl Meydan'a çok yakın Merkeze kolay ulaşımıyla dikkat çeken otelle Moskova'ya Dedeman kalitesini ve kültürünü taşıdıklarını belirten Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya ise, "Moskova'daffı yeni otelimizde 45 çalışanımızla hizmet veriyoruz. Hem bölgenin ekonomisine hem de istihdamına...