05 / 05 / 2024

Deep Kbb Yeraltı Mühendisliği nerede

Deep Kbb Yeraltı Mühendisliği nerede

Deep Kbb Yeraltı Mühendisliği Anonim Şirketi bugün 332 bin 500 TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Ünlü YouTuber evinin bahçesine 100 bin dolara yeraltı sığınağı inşa etti, yeraltındaki mobil evi görenler inanamadı!

Ünlü Youtuber Zack Nelson 100 bin dolara yakın bir para harcayarak evinin arka bahçesine "yeraltındaki mobil ev" inşa etti. İşte detaylar...

60 sene önce tesadüfen keşfedilen Derinkuyu Yeraltı Şehri 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış!

Derinkuyu Yeraltı Şehri, Kapadokya bölgesinde bulunan, Nevşehir’e 30 km uzaklıkta bulunan Derinkuyu ilçesinde, Bizans döneminde yaklaşık 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış. Görenleri büyüleyen şehrin ortaya çıkışı ise sadece bir tesadüften ibaret.

Deep fake nedir?

Son günlerde Kemal Kılıçdaroğlu ve Fahrettin Altun arasındaki deep fake iddiaları gündemde. Bunun üzerine vatandaşlar deep fake teknolojisinin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki, deep fake teknolojisi nedir? 

Nova Yeraltı Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Yeraltı Madencilik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Yılmaz tarafından kuruldu.

Deep Property Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Property Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Salih İşeri tarafından kuruldu.

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi açıldı!

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi  Ataşehir’de  100 bin TL yatırım bedeli ile Erol Yazıcı  Ve Brıan Douglas Wrıght tarafından açıldı.

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi bugün Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Kayseri'deki yeraltı şehri turizme kazandırılacak! 

Kayseri İncesu'daki yeraltı şehri üzüm hasadı yapan çiftçiler tarafından tesadüfen bulunmuştu. Yeraltı şehrinin turizme kazandırılması hedefleniyor. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı yeraltı otoparkı ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi'nin açılışı yapıldı.

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Deep Kbb Yeraltı Mühendisliği nerede Haberi

Deep Kbb Yeraltı Mühendisliği nerede


Deep Kbb Yeraltı Mühendisliği Anonim Şirketi bugün 332 bin 500 TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.


Deep Kbb Yeraltı Mühendisliği Anonim Şirketi Konusu: 

Gaz ve sıvı halde hidrokarbonların (ham petrol, doğal gaz vb ) stoklanması, basınçlı hava veya hidrojen yoluyla enerji depolanması için yeraltı depolarının (tuz oyukları ve gözenek rezervuarları) ve tuzlama yöntemiyle potasyum tuzu ve kaya tuzu çıkartılması için oyukların planlanması, inşası ve işletilmesi, jeolojik keşiflerin, laboratuvar testlerinin ve 3D- modellemelerinin yapılması, sondaj planlaması ve yapılması, yerüstü işletme tesislerinin planlanması, montajı ve kurulması ile yapı denetimi, tuz işletmesi yönetimi, gerekli ölçümler, sağlamlık testleri ve her türlü petrol kuyusu müdahaleleri de dahil olmak üzere depo ve tuz istihracı işletmelerinin bakımı ve onarımı, depo ve tuz istihracı işletmelerinin teknik ve iktisadi değerlendirmesi,...