05 / 05 / 2024

değişik mimari tasarıma sahip apartmanlar

değişik mimari tasarıma sahip apartmanlar

Fransa'nın Montpellier kentinde önümüzdeki yıl ağaç apartmanın inşaatı başlayacak. Ağaçtan esinlenerek dizayn edilen ağaç apartmanın 56 metre olması planlanıyor. Binada tam 120 adet daire bulunacak.

Kıbrıs'ta yabancıya konut satışında kurallar değişiyor!

Ada TV’ye konuk olan UBP Milletvekili Yasemin Öztürk yaptığı açıklamada yabancıya konut satışında kuralları değiştirecek yasa tasarısının içeriği ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte UBP Milletvekili Yasemin Öztürk'ün o açıklamaları...

TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi: Kanunlar değişene kadar evimi kiraya vermem!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerginlikler hız kesmeden devam ederken, TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi kanunlar değişene kadar evini asla kiraya vermeyeceğini kaydetti.

Konut sitesi aidatlarıyla ilgili yasa değişikliği yolda!

Hükümet, enflasyonla mücadele adımları ve vatandaşlardan gelen şikâyetler sonrasında son dönemlerde sık sık gündeme gelen konut sitesi aidatlarıyla ilgili bir çalışma başlatmıştı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre önümüzdeki süreçte bu konuda bir yasa değişikliğinin gündeme gelmesi bekle

Mesai saatleri değişiyor! Çalışma günü ve saatleriyle ilgili öneri resmen kabul edildi! 

Mesai saatlerinin değişeceği konusu son zamanlarda en çok araştırılan konutlar arasında gelirken, sonunda beklenen haber geldi. TBMM Genel Kurulu'nda da AK Parti'nin 'çalışma gün ve saatlerine' ilişkin grup önerisi kabul edildi.

Mesai saatlerinde kritik gelişme! Çalışma saatleri değişiyor mu?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı,  kısmi ve geçici süreli çalışmalarla iş dünyasının ihtiyaçları ve iş-özel yaşam dengesini gözetecek düzenlemeleri hayata geçirmeyi planlıyor. Peki çalışma saatleri değişecek mi?

Çalışma hayatında önemli değişim! Ofise dönüş hızlandı. Şimdi de Disney çalışanlarını ofise çağırdı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını çalışma yaşamında da önemli değişiklikleri beraberinde getirmişti. O değişikliklerin başında ise uzaktan çalışma geliyor. Salgının control altına alınması ve hayatın normalleşmesinin ardından çalışma yaşamı da eski normaline dönmeye başladı. Büyük ş

Audi A3 Sedan fiyatları Kasım ayında değişmedi!  İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Sportif ve zarif bir dış tasarım ile sürücü odaklı bir iç tasarıma sahip Audi A3 Sedan'a Eylül'den bu yana zam gelmedi! Aracın fiyatı Kasım ayında da değişmedi. Peki Audi A3 Sedan güncel fiyatı ne kadar? İşte 11 Kasım 2022 Audi A3 Sedan fiyat listesi...

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Athena Kozmetik İç Mimari Tasarım İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Bilan tarafından kuruldu.

Bilgiarchitects Mimari Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiarchitects Mimari Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Bilgi tarafından kuruldu.

Bk Bau Internatıonal Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Bk Bau Internatıonal Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bülbül ve Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Kripto para yasa tasarısıyla neler değişecek?

Kripto para piyasalarına olan ilginin artmasıyla birlikte, kripto para dolandırıcılıkları da arttı. TBMM'ye gelmesi beklenen kripto para yasa tasarısının bu mağduriyetleri engelleyebileceği belirtiliyor. Peki kripto para dolandırıcılıkları nasıl yapılıyor? Yeni yasa ile neler değişecek?

İklim değişikliği ile mücadelede kentsel tasarım büyük önem taşıyor!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bengi Korgavuş, kentsel tasarımın doğru yapılması ile iklim değişikliğinin yaratacağı zararlarının önüne geçilebileceğini dile getirdi. 

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31553 sayılı resmi gazetede yayımlandı. 

değişik mimari tasarıma sahip apartmanlar Haberi

değişik mimari tasarıma sahip apartmanlar


Mimarinin bütün kalıplarını yıktılar. Fransa'nın Montpellier kentinde önümüzdeki yıl ağaç apartmanın inşaatı başlayacak. Apartmanın uzunluğunun 56 metre olması planlanıyor. Binada tam 120 daire...