23 / 07 / 2024

Deha Grubunun yeni projeleri

Deha Grubunun yeni projeleri

Konya' da Kentplaza AVM' yi açan Deha Grubu' nun Başkanı Ahmet Arıcı, AVM' lerde yeşil alan ve botanik bahçelerinin tüketicinin alışveriş davranışını pozitif etkilediğini söyledi...

Konutta yeni müjde! İkinci el konut için de çalışma başlıyor!

Orta gelir grubunun konut sahibi olmasına yönelik “Yeni Evim Kampanyası”nın duyurulmasının ardından, Bakan Kurum, yeni müjdeyi açıkladı; “İkinci el konutta da olabilir.”

Yeni KDV düzenlemesiyle ev almak zorlaşıyor!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, hızla artan inşaat maliyetleriyle birlikte 1 Nisan itibariyle konutta uygulanan yeni KDV düzenlemesinin yüzde 1 den yüzde 8 e yükselmesiyle orta gelir grubunun konuta erişiminin zorlaşacağını söyledi.

İBB’nin yeni gazete büfesi ve çay bahçesi açma talebi reddedildi!

İBB’nin yeni gazete, çiçek büfesi ve çay bahçesi açma talebi, AKP-MHP grubunun oyları ile onaylanmadı. CHP’li Tarık Balyalı, yandaşlara verileceği ileri sürülerek alınan ret kararını eleştirdi.

Kuşadası Suhan Seaport Hotel yeniden hizmette!

Suhan grubunun yeni tesisi Suhan Seaport Hotel, yeni düzenlemenin ardından hizmete girdi. Suhan grubu, Kuşadası’nın en iyi manzarasına sahip otelini yeni ismiyle tekrar hizmete sokarken, otelin genel müdürlüğüne de Berkant Özadalı getirildi.

Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel hizmete açıldı!

Alkoçlar grubunun yeni oteli Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açıldı. 45 dönüm alana kurulan otelde, 152 oda ve süit yer alıyor. Butik otel anlayışıyla çalışacak otel ultra herşey dahil sistemle hizmet verecek.

Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açıldı!

Alkoçlar grubunun yeni oteli Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açıldı. 45 dönüm alana kurulan otelde, 152 oda ve süit yer alıyor. Butik otel anlayışıyla çalışacak otel ultra herşey dahil sistemle hizmet verecek..

Beykoz Kent Konseyi'nde yeni projeler sunuldu!

Beykoz Kent Konseyi'nin 2015 yılı 1. Olağan Genel Kurul Toplantıs Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kent Konseyi’ni oluşturan 7 çalışma grubunun kendilerini tanıttığı toplantıda ilçeye dair yeni projeler de sunuldu.

Boydak yeni mağaza atağına devam ediyor!

Boydak Grubu, üç markasıyla fuara damga vuruyor. Bellona ve Mondi 'de mağazalaşma atağına kalkan grup, İSMOB 2015 'te yeni ürünlerini görücüye çıkarıyor. Boydak Grubunun mobilya ve markaları İstikbal, Bellona ve Mondi fuarda yerlerini alıyor.

İstanbul'un Manhattan'ı Maslak için yeni imar planı!

Uluslararası pek çok büyük şirketin bulunduğu, gökdelenleri ile Manhattan'a benzetilen Maslak'ın yeni uygulama imar planları kabul edildi. AKP ve CHP grubunun evet oyu verdiği yeni plana iki meclis üyesi karşı çıktı.

Kalyon İnşaat Sabah ve ATV'yi aldı!

Sabah Gazetesi ile ATV'nin uzun süredir konuşulan satış haberleri bugün gerçek oldu. Medya grubunun yeni sahibi adını alt yapı projeleri ile duyuran Kalyon İnşaat oldu...

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Deha Grubunun yeni projeleri Haberi

Deha Grubunun yeni projeleri

Konya'da Kentplaza AVM'yi açan Deha Grubu'nun Başkanı Ahmet Arıcı, AVM'lerde yeşil alan ve botanik bahçelerinin tüketicinin alışveriş davranışını pozitif etkilediğini söyledi.



KONYA'NIN en büyük alışveriş merkezi Kentplaza AVM'yi 2012 yılında 150 milyon lira yatırımla açan Deha Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcı, AVM'lerdeki açık alanların tüketici davranışlarını büyük oranda etkilediğini söyledi. Ahmet Arıcı, artık AVM'lerin fiziki özellikleri ve mimari tasarımının da öne çıktığına da dikkat çekti. 


60 markaya götürdü 


Arıcı, "AVM'lerin mimari tasarımı, ziyaretçilerin ne kadar zaman geçireceklerini etkileyen önemli bir unsur. 

AVM ziyaretçisi daha fazla sosyal fonksiyon, daha fazla dolaşım alanı istiyor. Açık havayla bütünleşen, yeşilin hakim olduğu alanları ziyaretçisine sunan AVM'ler ile kurulan bağ daha güçlü oluyor. Akvaryum, yeşil alan, botanik bahçeleri gibi mekanların tüketicinin alışveriş davranışında pozitif etkisi olduğunu gözlemledik"...