09 / 05 / 2024

DEİM

DEİM

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Fehmi Demirten, 20 milyon yapı stokunun 7 milyonunun kentsel dönüşüm sayesinde elden geçirilmesi gerektiğini bunun söyledi DEİM'in düzenlediği 'Kentsel Dönüşümün Finans Ayağı' paneli yapıldı.

Türkiye’de arsa yatırımı nasıl yapılmalı? İşte önemli 6 kriter

Yatırımcının son dönemde ilgisini çeken alanlardan biri de arsa ve araziler.  Genelde uzun dönem yatırımı olarak bilinen arsalarda kısa sürede kar etmek de mümkün. Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanı Arif Güdül 6 önemli kriteri sıraladı.

Üst üste zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG’de dev müjde verildi! Resmen açıklandı! Araç sahipleri hemen baksın!

Peş peşe gelen zamların ardından 36 TL’yi aşan benzin ve motorin fiyatları nedeniyle kontak kapatma noktasına gelen araç sahiplerine şimdi de müjde verildi. Vakıfbank, akaryakıt harcamalarında 75 TL hediye edeceğini duyurdu.

Devlet Su İşleri personel alımında son 2 gün! Hem sınavsız hem de mülakatsız personel alımını sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında son 2 gün... Hem sınavsız hem de mülakatsız personel alımını sakın kaçırmayın...

Devlet Su İşleri'ndan hem sınavsız ve hem de mülakatsız personel alımı müjdesi! Son başvuru tarihini aman kaçırmayın!

Devlet Su İşleri'ndan hem sınavsız ve hem de mülakatsız personel alımı müjdesi... Son başvuru tarihini aman kaçırmayın...

Devlet Su İşleri personel alımı için resmen müjde geldi! Alımlar hem sınavsız hem de mülakatsız yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımı için resmen müjde geldi! Pek çok kişi tarafından merakla beklenen alımlar hem sınavsız hem de mülakatsız yapılacak... Aman kaçırmayın...

Devlet Su İşleri personel alımında Mayıs 2023 müjdesi geldi! Hem sınavsız hem de mülakatsız alımları sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında adeta Mayıs 2023 müjdesi geldi. Merakla beklenen hem sınavsız hem de mülakatsız alımları sakın kaçırmayın...

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

BİM'de mükemmel Ramazan indirimleri! Reçel 49,50 TL, tereyağI 125 TL'ye düştü! Yetişen alır 

BİM'in aktüel ürünler listesi her hafta olduğu gibi bu hafta da merak edilenler arasında. Her haftanın salı günleri farklı ürünlerini indirime sokan Bim'de bu salı neler var? İşte BİM 28 Mart aktüel ürün kataloğu.

Uzamsal Ses destekli AirPods Bim'de! Müziğin tadına varın! İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Eşsiz bir ses deneyimi için Aktif Gürültü Engelleme özelliği sunan AirPods, BİM'in mobil uygulamasında satışa çıktı! Peki, BİM'de AirPods fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Çiftçilere buğday prim ödemesi desteğinden sonra bir destek de mısır için yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) 2022 hasat dönemindeki buğday ve arpa alım fiyatları ile teşvik rakamlarını açıkladı. Çiftçi Kayıt Sisteminde kaydı olan üreticiler ödemelerini alacak. Çiftçiye ayrıca silajlık mısır desteği de verilecek.

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Maltepe'de müteahhite silahlı saldırı davasında son durum!

Maltepe'de 19 Ekim'de otomobilinde beklerken motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan müteahhit Aytekin Meral olayının azmettiricisi olarak hakkında soruşturma başlatılan Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski yöneticisi Metehan Berktaş, ek ifade verdi.

İzmir'de müteahhit operasyonu!

İzmir'de saat 14.58'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu arada deprem sonrasında flaş gelişme yaşandı. İzmir'deki depremde yıkılan binaların müteahhit ve fenni mesullerin de aralarında bulunduğu 11 kişiden 9'u gözaltına alındı.

DEİM Haberi

DEİM

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği(DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, 20 milyon yapı stokunun 7 milyonunun kentsel dönüşüm sayesinde elden geçirilmesi gerektiğini bunun 1950 ile 2000 yılları arasında yapılan bütün yapı stoklarının tamamının yeniden yapılması anlamına geldiğini söyledi DEİM'in düzenlediği 'Kentsel Dönüşümün Finans Ayağı' konulu panel demeğin konferans salonunda yapıldı. 


Panele DEİM Başkanı Demirten, Denizbank Konut ve Taşıt Finansmanı Bölüm Müdürü Serkut İsafça ve çok sayıda inşaat sektörü temsilcisi katıldı. Panelin açılış konuşmasını yapan DEİM Başkanı Demirten, şu an ilk gündeminde madenler olduğunu ancak asıl inşaat sektörünün denetimsiz bir şekilde çalıştığını ve bunu müteahhitler olarak acil çözüm bulunması istediklerini ifade etti. Madenlerin denetimin çok kötüde olsa inşaata nazaran iyi olduğunu belirten Deıuiıten, Türkiye'de denetimi yapılmadan çürük mahiyette yüz binlerce konut olduğunu, muhtemel büyük...