28 / 04 / 2024

Dekoranka Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Dekoranka Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Dekoranka Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Açıkalın tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan 'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi'nde kuruldu.

Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada Eser Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Hacımustafaoğlu tarafından kuruldu.

Matt Dizayn Mimarlık Danışmanlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matt Dizayn Mimarlık Danışmanlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sarıkaya tarafından kuruldu.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile  Fatih Çampaşalı ve İsmail Çampaşalı tarafından kuruldu.

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 310 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Hamulu ve Filiz Hamulu ortaklığında açıldı.

Yaşam Grup Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Grup Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Issa tarafından kuruldu.

Mardini Architects Dekorasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mardini Architects Dekorasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Amr  Mardını tarafından kuruldu.

Dekorstil Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekorstil Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Zeytinburnu’nda  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız Karbouj ve Fatma Çam tarafından kuruldu.

Solıterra Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solıterra Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Belgin    Açıkalın, Fatih Kınık ve İsa Akkaya tarafından kuruldu.

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevlana Group İnşaat Yatırım Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hesamedın Abasalta tarafından kuruldu.

Eyser Şömine İnşaat Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyser Şömine İnşaat Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 500  bin TL sermaye bedeli ile Sercan Toruk tarafından kuruldu.

Dekoranka Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Dekoranka Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Dekoranka Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Açıkalın tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu. 


Dekoranka Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...