06 / 05 / 2024

Dekorasyonda 2015in rengi

Dekorasyonda 2015in rengi

Marsala rengi ile dekorasyon 2015 yılının trend rengi Marsala oldu. Renk uzmanı Pantone 2015 yılının favori rengini,Sicilya'da üretilen kırmızı-kahverengi tonlarında bir şarap olan Marsala şarabının rengini yılın rengi olarak ilan etti..

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Altın fiyatları dibe çakıldı! Bu rakamları görenlerin rengi attı! Acilen bakın! 28 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 28 Şubat Salı milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları dibe çakıldı! Bu rakamları görenlerin rengi attı! Acilen bakın! 28 Şubat 2023 altın fiyatları.

Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi! Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti

Altın fiyatları perşembe günü rekor kırarken dün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçti. Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti! Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi!

Yerli otomobil Togg'un en çok bu rengi sevildi! İşte herkesi kendine hayran bırakan o görüntü...

29 Ekim'de Gemlik'teki fabrika açılışı yapılan ve banttan indirilen Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'un en sevilen rengi belli oldu. En sevilen rengi belirlemek için sosyal medyada yapılan anket sonuçlandı.

Rengi Antalya'da 0,79 faiz fırsatı!

30 farklı ülkeden konut alıcısı bulunan Rengi Antalya’da yüzde 50 peşinat ve 12 ay vade farksız taksit imkanıyla daire sahibi olabilirsiniz. Antalya Döşemaltı’nda, Karaarslan İnşaat tarafından inşa edilen Rengi Antalya’da, kısa bir süre devam edecek cazip bir kampanya başlatıldı...

Rengi Antalya'da yüzde 50 peşinat, 12 ay vade fırsatı!

30 farklı ülkeden konut alıcısı bulunan Rengi Antalya projesinde yüzde 50 peşinat ve 12 ay vade farksız taksit imkanıyla ev sahibi olunabiliyor.

Dekorasyonda kış aylarına damgasını vuracak 5 renk!

EvimiTasarla.net‘in kurucuları Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu, 2018/2019 sonbahar ve kış dekorasyonunda öne çıkan 5 rengi açıkladı. 

Rengi Antalya'da 300 bin TL'ye!

Rengi Antalya projesi Antalya Döşemealtı'nda hayata geçiriliyor.  Rengi Antalya'da daire fiyatları 300 bin TL'den başlayarak değişiyor. 

Tresette Mutfak System 38 Gold serisini tanıtıyor!

Modern ev dekorasyonunda son yıllarda trend haline gelen altın rengi, mobilyalarınızdan sonra şimdi de mutfağınıza yerleşiyor.

Sur Çelik Kapı, Carved modeliyle dikkat çekiyor!

Yaşam alanlarında farklılık arayanlara çözümler sunan Sur Çelik Kapı Carved modeli ile dekorasyonda fark yaratıyor.

Dekorasyonda yeni trend: Samimiyet ve doğallık!

Evlerimizi dekore ederken nelere dikkat etmeliyiz? Gösterişli mobilya mı yoksa sade mobilya mı tercih edilmeli? Dekorasyonda son trend nedir? İşte tüm soruların cevapları, haberimizde yer alıyor...

Loda Mobilya, Libero Köşe Koltuğu ile fark yaratıyor!

Dekorasyonda renk seçiminin önemi yadsınamaz. Tercih ettiğiniz renk ve tonlar ile yaşam stilinizi yansıttığınız alanlar yaratmanız mümkün. Loda Mobilya, Libero Köşe Koltuğu ile yaşam alanlarında fark yaratmaya devam ediyor.

İşte Türkiye'den ezber bozan yatak odaları!

Bugün pek çok farklı alanda olduğu gibi, mimaride, dekorasyonda, peyzajda, tasarımda ve aklınıza gelebilecek daha pek çok sektörde dünyanın önemli ülkeleriyle rekabet edebilir bir noktaya gelmiş durumdayız. İşte Türkiye'den ezber bozan yatak odaları..

Dekorasyonda 2015in rengi Haberi

Dekorasyonda 2015in rengi

Marsala rengi ile dekorasyon 2015 yılının trend rengi MARSALA...Renk uzmanı Pantone 2015 yılının favori rengini,Sicilya'da üretilen kırmızı-kahverengi tonlarında bir şarap olan Marsala şarabının rengini yılın rengi olarak ilan etti..Ev dekorasyonundan aksesuarlara,modada bu yıl bordo tonlarının kahverengiye çalan bir tonu karşımıza çıkacak. "Cesur ve duygusal" diye tanımlanan kırmızı-kahverengi tonunu kanepenizden,perdenize,duvarınızdan yastıklarınıza kadar evinizin her yerinde sıkça kullanacaksınız. Kum beji,yeşil,turkuaz gibi renklerle de iyi bir uyum yakalayabilirsiniz...


Hürriyet Yazar...