03 / 05 / 2024

dekorasyonda 2017 trendleri

dekorasyonda 2017 trendleri

Tasarımlarında doğaya yüzünü dönen Bien, 2017 yılının trendlerini ahşap ve doğal taş görünümlü karolar olarak tanımladı

EVA'nın ekonomide Nisan 2017 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 41. sayısını yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA'nın ekonomide Mart 2017 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 40. sayısını yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA'nın ekonomide Şubat 2017 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 39. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

İşte ev dekorasyonunda 2017 trendleri!

İç mimarlar, moda dünyasının önce gelen isimleri ve trend uzmanları 2017 mobilya trendlerini açıkladı.İşte o yazı...

EVA'nın ekonomide Ocak 2017 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 38. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

İşte 2017'nin dekorasyon trendleri!

Eğer siz de her eve geldiğinizde bir değişikliğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız 2017 yılının dekorasyon trendlerine göz gezdirebilirsiniz.

TELESET'ten 2017 mobilya trendleri!

TELESET, klişelerin dışında, kendine özgü mobilyaları ve renkli tasarımlarıyla 2017 mobilya trendlerini evlerinize getiriyor.

2017 dekorasyon trendleri ve iç mekan renkleri!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, mobilya, aksesuar ve ev tekstil ürünlerindeki 2017 trendlerini ve iç mekanlarda tercih edilecek renk ve dokulardaki yenilikleri analiz etti.

Terraco’dan 2017 yılı renk trendleri!

Gelecek eğilimlerini hisseden buna öncülük eden Terraco’nun yaşam alanlarınızı yenilerken 2017’ye dair önerileri var. 2017 yılı için yapılan birçok araştırma ve çalışmaya göre yılın en gözde rengi gri.

Banyolarda 2017 trendleri sadelikle buluşuyor!

İlk bakışta banyolar evin sıkıcı ve çok da şık olmayan alanları gibi düşünülebilir ama aslında banyolar evde en çok vakit geçirdiğimiz bu nedenle de önem vermemiz gereken alanlardan biri.

2017 banyo trendleri!

Isvea'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, banyolardaki 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. Banyoların favori rengi ise mat krem.

Bölgelere göre dekorasyonda trend renkler!

Dekorasyonun belirleyici öğelerinden biri olan renk faktörü üzerine devamlı konuşuyoruz. Renkleri, trendleri tartışıp duruyoruz ama her seferinde tartışılmaz olduğunu da görüyoruz. İnsanlar dekorasyonda kendi trendlerini kendileri yaratıyor.

dekorasyonda 2017 trendleri Haberi

dekorasyonda 2017 trendleri

Geleceği tasarlayan Bien, yeni hayatların trendlerini belirlemeye devam ediyor. Yenilikçi ve öncü bir marka olarak konumlanan Bien, 2017 yılının trendlerini koleksiyonu ile açıkladı. Bien Seramik önümüzdeki yıla damgasını vuracak olan renk tonlarını doğal renkler olarak tanımladı. Ahşap görünümlü karolarla bir ormanın insana dokunan sıcaklığını hissettiren Bien gri karolarla soylu bir havanın hakim olacağını dile getirirken doğaya olan hayranlığını, inancını gözler önüne serdi.


Bien’in doğal ve ahşap tasarımlarından gözde örnekler

Ahşap desenleri ile samimi bir ortam vadeden Iron Wood’un farklı renk seçeneği özgür seçimlere imkan tanıyor. Ağacın, ahşabın insana olan yakınlığını yaşam alanlarına taşıyor. Dune Serisi ile doğal taş görünümünün parlaklığını kullanıldığı alanlara yansıtan Bien mekanlarda kendi başınalığı, mesafeyi koruyan bir samimiyeti çağrıştırıyor. Mat yüzeyler… Natürel tonlar… Bien, Knossos ile duvardan zemine...