29 / 04 / 2024

De’Longhi Bosphorus Genel Müdürü

De’Longhi Bosphorus Genel Müdürü

Üstün teknolojisi ve kullanıcı dostu tasarımlarıyla dünyanın öncü gıda hazırlama markası Kenwood, artık Türkiye’de De’Longhi bünyesinde çalışmalarına devam edecek.

1938'de Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'daki arsasını 7 bin liraya satmış!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'da Hatıp Çayı kenarındaki arsayı 7 bin liradan  satılığa çıkarmış.

Kart, şifre ve kodlar ne zaman KDV'ye tabi olacak? Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı...

Gelir İdaresi Başkanlığı, sanal ya da fiziki ortamda satılan kart, şifre ve kodların kullanımının Katma Değer Vergisi'ne (KDV) tabi olup olmayacağını açıkladı. Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Taslağı'nı kamuoyuna sunuldu.

Deprem korkusu konteyner ev talebini artırdı!

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde deprem meydana gelmesi konteyner evlere talebi arttırdı. Konuyu değerlendiren Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, depremlerden sonra konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu belirtti.

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Emekli promosyon rakamları mı değişiyor? Genel başkan açıkladı!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Ergün, "Promosyonu, emekli olan kişiler için bir sorun yumağı olmaktan çıkarıp yüzleri gülümsetecek ve bütçesine az da olsa katkı sağlayacak bir düzeye çekmek lazım” ifadelerini kullandı.

Turizm yatırım inşaatı ve elektrikli otomobil üreten firmalara KDV istisnası

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, turizmde teşvk belgesi olanların inşaat işlerine ve elektrikli araç üretimi için AR-GE çalışması yapanlara KDV istisnası getirildi.

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ne zaman açılacak? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018'de yapılan genel seçimler sırasında Atatürk Havalimanı’nın yerine ‘Millet Bahçesi’ inşa edileceğini duyurmuştu. Peki İstanbul Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı mı? İstanbul Millet Bahçesi ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31574 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31397 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Faik Öztrak'tan kira yardımı eleştirisi!

Esnafın sorunlarına değinen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak kira yardımı hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliği Seri No: 33!

Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliği Seri No: 33, 31349 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni tebliğ ile 2021 yılında uygulanacak emlak vergisi oranları belli oldu.

De’Longhi Bosphorus Genel Müdürü Haberi

De’Longhi Bosphorus Genel Müdürü

Gıda hazırlama ürünlerinde Avrupa 1.’si olan Kenwood, De’Longhi’nin pazar payını da 2 katına çıkartarak Türkiye pazarındaki yerini de sağlamlaştıracak.

  

İtalyan tasarım anlayışının özgün çizgilerini yansıtan ürünleriyle fark yaratan ve ciro sıralamasında dünyanın en büyük 3. elektrikli ev aletleri üreticisi olan De’Longhi, genç ve dinamik ekibi ile Türkiye gibi genç nüfusu ve dinamizmi ile öne çıkan bir pazarla uyum içerisinde büyümesini sürdürürken, bünyesine kattığı lider marka Kenwood’la daha da güçleniyor.


1947 yılında, İngiltere’de Kenneth Wood tarafından kurulan, kurulduğu günden bu yana kaliteyi ve tasarımı ön plana çıkaran elektrikli ev aletleriyle dünyada ilklerin arasına girmeyi başaran Kenwood, bundan sonraki başarılarına da De’Longhi ile beraber devam etmeyi hedefliyor. Renkli, zarif ve kullanışlı tasarımları ön plana çıkaran dünyanın elektirikli ev aletleri alanında öncü markası Kenwood,...