07 / 05 / 2024

Delta Çağdaş Emiroğlu İnşaat

Delta Çağdaş Emiroğlu İnşaat

150 milyon dolar yatırımla yapılan Çengelköy Sultan Makamı Villaları projesinde 79 bağımsız ünite yer alıyor. Projede teslimler 15 Eylül'de başlayacak

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

Vakıflar, Beyoğlu Firuzağa'da arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu Firuzağa'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Seyfi Dursunoğlu evini Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na bıraktı!

Huysuz Virjin karakteriyle sevdiğimiz Seyfi Dursunoğlu'nun vefatının ardından mirası ilk kez ortaya çıktı. Dursunoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na oturduğu Üsküdar’da bulunan evini ve banka hesabında yer alan tüm maddi birikimini bıraktı.

Rebii Dağoğlu: Ofislere geri dönüş süreci kademeli olmalı!

Ofislere geri dönüş sürecinde kademeli bir politika izlenmesi gerektiğini anlatan Aldağ A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Rebii Dağoğlu, ''Evden çalışma süreci boyunca herhangi bir aksama yaşamayan departmanlar varsa, buralarda geri dönüş daha ileri bir vadeye bırakılabilir'' dedi.

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Hezarfen Anaokulları’nın 15’incisi Kasımpaşa’da açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi Hezarfen Anaokulları’nın 15’incisi Kasımpaşa’da hizmete açıldı. 

Piyalepaşa'da yaşam Haziran'da başlıyor!

İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa'da yaşam Haziran'da başlıyor. "Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla satışlarına devam eden projede konut, rezidans, ofis otel ve alışveirl sokağı yer alıyor...

Piyalepaşa Rezidans Beyoğlu ev fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Evleri, kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beoğlu'da hayata geçirildi. Piyalepaşa Rezidans Beyoğlu ev fiyatları minimum 741 bin 500 TL'den başlıyor.

Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi 40 çağdaş yapı arasında!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mies Van Der Rohe Ödülü 2017'de yüzlerce projeyi geride bıraktı. Tabanlıoğlu, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile 40 çağdaş yapı arasında gösterildi.

Anatolia Tiles projesi İzmir Aliağa’da inşa ediliyor!

Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğindeki Iglo Architects tarafından Kanada’da faaliyet gösteren seramik markası Anatolia Tile ve Stone için tasarlanan Anatolia Tiles, İzmir Aliağa’da inşa ediliyor.

42 Maslak Art!SPACE Gallery'de Çağdaş Hikayeler Sergisi başlıyor!

42 Maslak Art!SPACE Gallery, 16 Ağustos – 16 Ekim 2016 tarihleri arasında Çağla Cabaoğlu Gallery seçkisinde yer alan sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapıyor. "Çağdaş Hikayeler"seçkisinde 26 sanatçının 60’a yakın eseri yer alıyor.

Gaziosmanpaşa'da riskli alan ilan edilen yerlere ilişkin 17 sorun mecliste!

İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul Gaziosmanpaşa'da riskli alan ilan edilen yerlere ilişkin soru önergesi hazırladı. Yedekci sorularını Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'na iletti.

Delta Çağdaş Emiroğlu İnşaat Haberi

Delta Çağdaş Emiroğlu İnşaat

Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat konsorsiyomu tarafından hayata geçirilen Çengelköy Sultan Makamı projesi Çengelköy'de 67 bin 428 metrekarelik alana kuruluyor. 


9 havuzlu müstakil köşk, 26 bahçe dubleksi, 26 çatı dubleksi ve 18 normal dairelerden oluşan Sultan Makamı projesinde toplam 79 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Sultan Makamı projesi 35 blok halinde yükseliyor. 


Arista tarafından sunumu yapılan Sultan Makamı projesinin yatırım bedeli ise 150 milyon dolar olarak belirlendi. 15 Eylül 2012 tarihinde teslimleri gerçekleşecek olan Sultan Makamı projesinde A bloklarda bahçe ve bir çatı dubleksi bulunuyor. B bloklarda müstakil havuzlu villalara, C blokta ise bahçe dubleksi, çatı dubleksi ve normal dairelere yer veriliyor. 


Boğaz'a hakim bir tepede yükselen Çengelköy Sultan Makamı projesinde konutların minimum metrekare birim fiyatı 3 bin 200 dolar olarak belirlendi....