02 / 05 / 2024

Deluxia Dragos Kampanya

Deluxia Dragos Kampanya

Teknik Yapı, Tuzla' daki Evora istanbul, Halkalı' daki Metropark ve Maltepe' deki Deluxia Dragos projelerine özel kampanya hazırladı. Alternatif isteyenler ise yüzde 10 indirimden faydalanacak...

Deluxia Dragos kampanya son günleri! 0 peşinat, 0 faizle!

Deluxia Dragos kampanya kapsamında son haftaya girildi. Faizsiz peşinatsız yapılan kampanyadaki konutların fiyatları 182 bin 300 TL'den başlıyor

Deluxia Teknik Yapı Maltepe'de 72 ay 0 faiz! 1.227 TL taksitle!

Home ofis konseptinde tasarlanan Deluxia Dragos projesinde son 135 daire için özel bir kampanya yer alıyor. Projede 72 ay 0 faiz ile ödeme yapmak isteyenler, ara ödeme yapmadan aylık 1,227 TL taksitle konut sahibi olabiliyor...

Teknik Yapı, Deluxia Dragos'da 72 ayda faizi sıfırladı!

Teknik Yapı, Maltepe'deki Deluxia Dragos projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanyada 72 aylık vadedeki faiz oranları sıfırlandı

Nuvo Dragos'ta tarihi kampanya!

Maltepe bölgesinin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos peşin alımlarda tarihi fırsat sunuyor. 2+1 dairelerde fiyatlar 550 bin TL'den başlarken, 3+1 daireler için satış fiyatı 820 bin TL. Kampanya kısa süreliğine sınırlı daireler için geçerli.

Nuvo Dragos’ta 36 ay için sıfır faiz fırsatı!

İskanlı tapu avantajı ile hemen yaşam fırsatı sunan Nuvo Dragos’ta özel bir kampanya başladı. Kampanyada faiz oranı 60 ay vadede yüzde 0.60’a düşürüldü.

Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV!

Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos’ta şimdi de ev sahiplerine büyük ödeme avantajı ile özel bir kampanya başladı. Nuvo Dragos’ta 0.98 faize ek sıfır KDV imkanı sunuluyor. 

Nuvo Dragos'ta 0,98 faizle 120 ay vade!

Nuvo Dragos'ta 0,98 faizle 120 ay vade imkanı sunuluyor. İşte Nuvo Dragos kampanya detayları...

Residence Inn Deluxia kampanya detayları!

Residence Inn Deluxia kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Proje 3. havalimanına yakın konumuyla dikkat çekiyor.

Nuvo Dragos’ta 2+1'lere özel kampanya!

Özderici GYO tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde özel kampanya başladı. 2+1 daireler kısa bir süreliğine yüzde 15 peşin, 120 ay 4.000 TL aylık ödemelerle satılıyor.

Başyapıt Dragos Sevgililer Günü kampanyası 2018!

Maltepe'de hayata geçirilen ve bu yıl teslim edilecek olan Başyapıt Dragos projesinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya başladı...

Versus Dragos’tan Sevgililer Günü’ne özel kampanya!

Resim Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme’nin İstanbul Dragos’ta yükselen projesi VERSUS DRAGOS,  Sevgililer Günü’ne özel yüzde 5+ yüzde 5’lik ekstra indirim avantajı ile tüm sevgili sahiplerini bekliyor... 

Deluxia Park Residence'da efsane kampanya 2018!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Deluxia Park Residence'da efsane kampanya başladı. Projede 66 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 

Teknik Yapı'dan efsane kampanya! Deluxia Park'ta 100 ay 0 faiz!

2019 yılında konutların teslim edilmesi planlanan Deluxia Park Residence'ta 100 ay 0 faiz ile 2 bin 326 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor..

Dap Adam Kule kampanya bilgileri!

Dap Yapı imzasıyla İstanbul Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Dap Adam Kule kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor.

Adam Kule lansmana öze kampanya!

İstanbul Maltepe Dragos bölgesinde inşa edilen Dap Yapı Adam Kule lansmana öze kampanya düzenlendi. Projede fiyatlar 239 bin liradan başlıyor.

Dap Yapı'dan Adam Kule'de lansmana özel kampanya!

Adam Kule İstanbul Maltepe Dragos'ta inşa ediliyor. Proje 27 katlı tek blok halinde yükseliyor. Dap Yapı'dan Adam Kule'de lansmana özel kampanya başlattı.

Deluxia Dragos Kampanya Haberi

Deluxia Dragos Kampanya

Teknik Yapı, Tuzla'daki Evora istanbul, Halkalı'daki Metropark ve Maltepe'deki Deluxia Dragos projelerine özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında daire almak isteyenler, peşinatı daire tesliminde, kredi taksitlerini de 6 ay sonra ödemeye başlayacak. Alternatif isteyenler ise yüzde 10 indirimden faydalanacak.


Hürriyet...