27 / 04 / 2024

Dem Mif Yapı İnşaat adres

Dem Mif Yapı İnşaat adres

Dem Mif Yapı İnşaat Limited Şirketi, İrfan Kartal, İrfan Dökmetaş, Nermin Özbucak ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Kıdem tazminatına zam etkisi: Kıdem tazminatı hangi ücrete göre hesaplanıyor?   

Memurların maaşlarına yapılacak artışlar kıdem tazminatını da etkileyecek. Bu sene 23 bin 489 lira olan kıdem tazminatı tavanı yüzde 45 artışla 34 bin 60 liraya yükselecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatınız gasp ediliyor olabilir! İşverenlerden akılalmaz oyun!

Kötü niyetli işverenlerin işçilere oynadığı akılalmaz oyun ortaya çıktı. İşverenlerin işçinin aylığını 3-4 ay geciktirdiği ve arabuluculuk masasında aylık ödemesi yapılırken, ‘Hiçbir alacağım kalmamıştır’ diye imza attırılarak kıdem tazminatının gasp edildiği öğrenildi.

Son kararla birlikte kıdem tazminatında değişiklik yapıldı: Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor

Karşıyaka 2. İş Mahkemesi, milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren bir kıdem tazminatı kararına imza attı. Mahkeme, Kovid-19 salgını sırasında ücretsiz izinde olan çalışanın işe iade davasını değerlendirerek ücretsiz izin süresinin kıdem tazminatı hesaplamalarına katılması gerektiğini belirtti.

Kıdem tazminatı kalkıyor mu? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı

Orta Vadeli Program’da (OVP) kıdem tazminatı ile ilgili önemli bir değişikliğin yapılacağının ilk sinyalleri verilmişti. Yeni bir emeklilik sistemi üzerinde çalışmaların başlanacağına yönelik haberler gelmeye başlarken ''Kıdem tazminatı kalkıyor mu?'' sorusu gündeme taşındı.

Kıdem tazminatı sorunu çözülüyor mu? Yeni sistem ve detayları

Yeni bir sistem ile çalışanların kıdem tazminatları sorunu çözüme kavuşacak. Bu yeni yapıda, işçilerin birikimleri özel bir fondada bir araya getirilecek ve devlet tarafından bu birikimler garanti altına alınacak. İşte bu konuda bilinmesi gereken tüm ayrıntılar...

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu kimdir?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu’nun mesleği nedir? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Uzmanlardan EYT’lilere son dakika uyarısı geldi! Bunu yapmayanlar tek kuruş kıdem tazminatı alamayacak!EYT’liler dikkat!

EYT’liler ilk emekli maaşlarını almak için gün sayarken uzmanlardan ve SGK’dan kıdem tazminatına ilişkin önemli bir kod uyarısı geldi. Bu kod dışında işten çıkarma yapılırsa kıdem tazminatı alınamayacak. İşte detaylar...

EYT'linin kıdem tazminatında 'kod 29' tehlikesi! Gözden kaçan detay

Kıdem tazminatında tavan ücret 20 bin liraya dayanırken hak sahipleri için dikkat çeken bir uyarı yapıldı. EYT ile birlikte milyonların sıcak gündeminde bulunan konuya ilişkin uzmanlar işverenin SGK'ya yapacağı bildirimlerde 29 koduna dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. İşte ayrıntılar...

Hesaplar karıştı! Kıdem tazminatındaki artış ikiye böldü! 10 yıllık çalışan…

Memur ve emekliye yapılan zamdan sonra 2023 yılı için kıdem tazminat tavanı 17 bin 904 TL olarak belirlendi. Ancak 10 yıllık çalışan için bu durum farklılık arz ediyor. İşte detaylar!

Çalışan EYT’liler dikkat! Kıdem tazminatınız için bunları mutlaka yapın!

EYT'liler yıllar sonra muradına ererken, şimdi de gündeme kıdem tazminatı meselesi geldi. Peki bu tazminatta ödeme şekli nasıl olacak, aynı yerde çalışmaya devam edecek olan EYT’lilerin nelere dikkat etmesi gerekiyor?

EYT’liler o detaya dikkat! Kıdem tazminatları ne olacak?

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren EYT’den kimlerin emekli olacağı, emeklilik şartlarının nasıl düzenleneceği gibi ayrıntılar bir bir şekillenmeye başlarken, çalışanlar için önemli konulardan kıdem tazminatında ödemenin nasıl yapılacağı da merak ediliyor. Kıdem tazminatlarında bir kesinti olacak mı, ön

EYT'de son viraja girildi! Kıdem tazminatı, borçlanma ve maaş hesabı peş peşe yapıldı! İşte o ayrıntılar...

EYT çerçevesinde emekli olacak bütün çalışanların kıdem tazminatı hakkı korunacak. Hem EYT'liler hem işverenler düzenleme ile ilgili merak içinde. İşte EYT düzenlemesi ile ilgili merak edilen sorular ve o soruların yanıtları...

Dem Mif Yapı İnşaat adres Haberi

Dem Mif Yapı İnşaat adres

Dem Mif Yapı İnşaat Limited Şirketi, İrfan Kartal, İrfan Dökmetaş, Nermin Özbucak ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu. 

  

Dem Mif Yapı İnşaat Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...