03 / 05 / 2024

Demet Akalının villası

Demet Akalının villası

Demet Akalın'ın 4 milyon dolarlık fiyatıyla çok konuşulan villasını satın almasını üzerinden bir yıl geçti. Evin satışını yapan Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akalın’ın konutundaki birinci yılını sosyal medya üzerinden kutladı...

Demet Akalın'dan Adalet Bakanlığı'na çağrı! Ev sahiplerini koruyan bir yasa çıksın!

Ev sahibi ve kiracı gerilimine Demet Akalın'da eklendi. Geçtiğimiz günlerde 5 bin TL kir ödeyen kiracısına sert çıkışta bulunan Akalın şimdi de Adalet Bakanlığı'na seslendi...

Demet Akalın'a mağdur ev sahiplerinden destek geldi: 'Bizim tarafımızda bir ünlüyü görmek harikulade bir şey'

Ev sahibi-kiracı kavgalarında sular durulmazken ünlü şarkıcı Demet Akalın da yaşadığı mağduriyeti dile getirmişti. 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı başlığıyla yaptığımız haber paylaşımına yorum yapan Demet Akalın'a diğer ev sahiplerinden de destek mesajları geldi.

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı: 'Sen kimsin? Ev benim'

Ülkemizde son dönemlerde ciddi bir sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi şarkıcı Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin lira kira ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" dedi.

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

Oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in babası işten çıkarıldı. Demet Akalın, duruma tepkisiz kalmadı ve aileye kira desteğinde bulunacağını belirtti.

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Akalın, Fevzi Akalın ve Sadullah Akalın ortaklığında kuruldu.

Demet Akalın: Çılgın Sedat’ın haciz borçlarını biz kapatıyoruz!

Şarkıcı Çılgın Sedat’ın ailesiyle beraber yaşadığı Beylikdüzü’ndeki villasında geçtiğimiz hafta yangın çıkmıştı. Tüm yaşananların ardından şarkıcıya, borçluları tarafından icra da yollandı. 

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Önder Bekensir emlakçılığa başladı!

Demet Akalın'ın eski eşi Önder Bekensir, emlakçılık sektörüne atıldı. 

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Demet Akalının villası Haberi

Demet Akalının villası

Demet Akalın, 4 milyon dolarlık fiyatıyla çok konuşulan villasını satın alalı bir yıl oldu. Villanın satışını gerçekleştiren Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akalın’ın konutundaki birinci yılını sosyal medya üzerinden kutladı.

Pop müziğin güçlü isimlerinden Demet Akalın, uzun süredir almayı hayal ettiği villasına geçtiğimiz sene kavuşmuştu. Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın aracılığıyla gerçekleşen satış işlemi sonucunda, Akalın’ın Beykoz Acarkent’te aldığı A Tipi villa, 4 milyon dolarlık fiyatıyla uzun süre gündemden düşmemişti.

Emlak şampiyonu olarak tanınan Başaran, sosyal medya hesabı üzerinden dün yaptığı paylaşımda, “İyi ki bu güzel villanın satışına vesile oldum canım. Sağlık, mutluluk ve huzurla otur inşallah”notuyla geçen yıl Akalın’la villa önünde çekildikleri fotoğrafları paylaşarak ilk yıl kutlaması yaptı. Akalın da bu paylaşıma, emojilerle süslediği bir “iyi ki” diyerek cevap...