05 / 05 / 2024

demir çelik fabrikaları soruşturma

demir çelik fabrikaları soruşturma

Rekabet Kurulu, aralarında Kardemir'in de bulunduğu bir çok demir çelik şirketi hakkında soruşturma başlattı. İddiaya göre, soruşturmaya konu edilen firmalar, haksız rekabete yol açtı.

DÇT Demir Çelik'in iflasında hile iddiası! 

Avrupa'nın en büyük fabrikalarından biri olan DÇT Demir Çelik A.Ş şu anda iflas masasında. Tasfiye sürecinin devam ettiği fabrika için hazırlanan raporda ‘Hileli iflas' suçu işlendiği bilgileri yer aldı. 

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5,5 milyon TL bağış!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ile Erdemir Maden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 8 milyon TL bağış yaptı.

Kar Group Nalburiye Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kar Group Nalburiye Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sunmez tarafından kuruldu. 

Bir Group İnşaat Demir Çelik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir Group İnşaat Demir Çelik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sunmez tarafından kuruldu. 

Arıcılar Demir Çelik İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar Demir Çelik İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Orus tarafından kuruldu. 

Ekiptaş İnşaat Taahhüt Demir Çelik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekiptaş İnşaat Taahhüt Demir Çelik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Dindar Çeltikçi tarafından kuruldu.

Gb Demir Çelik İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gb Demir Çelik İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Bayrak tarafından kuruldu. 

Parsan Demir Çelik Yapı Malzemeleri Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsan Demir Çelik Yapı Malzemeleri Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlker Arslan tarafından kuruldu. 

Demir çelik sektörünün sorunları meclis gündeminde!

Demir çelik sektörünün sorunları meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ersas İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersas İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Erol Işık tarafından kuruldu. 

Ados Yapı Malzemeleri Demir Çelik İnşaat Elektrik Lojistik Hafriyat Kimyasal Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ados Yapı Malzemeleri Demir Çelik İnşaat Elektrik Lojistik Hafriyat Kimyasal Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Şaşmaz tarafından kuruldu. 

Demir-çelik sektörü bu yıl ihracatla büyüyecek!

Demir-çelik sektörü, 2017'de büyümeye başladı. Sektörde bu yıl Uzakdoğu ve Avrupa'dan gelen talebin etkisiyle ihracatın yükselmesi bekleniyor.

Arazlar Yapı Malzemeleri Metal Demir Çelik Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arazlar Yapı Malzemeleri Metal Demir Çelik Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Suat Altınışık tarafından kuruldu. 

demir çelik fabrikaları soruşturma Haberi

demir çelik fabrikaları soruşturma

Rekabet Kurulu, aralarında Kardemir'in de bulunduğu bir çok demir çelik şirketi hakkında soruşturma başlattı. İddiaya göre, soruşturmaya konu edilen firmalar, haksız rekabete yol açtı.


Kurul'un sitesinde yer alan bilgilere göre, rekabet soruşturması açılan firmalar şunlar: Kardemir Karabük Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş., Çağ Çelik Demir Çelik Endüstri A.Ş., Çelsantaş Çelik Mamulleri San. ve Tic. A.Ş., Yolbulan Demir San. ve Tic. A.Ş. ve Yolbulanlar Nakl. ve Tic. A.Ş.


DAHA ÖNCE GEREK GÖRÜLMEMİŞTİ

Kurul'un sitesinde konu ile ilgili şu bilgiye yer verildi: "Daha önce bahse konu şikayet nedeniyle yapılan önaraştırmada, Kardemir Karabük Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş., Çağ Çelik Demir Çelik Endüstri A.Ş., Çelsentaş Çelik Mamulleri San. ve Tic. A.Ş., Yolbulan Demir San. ve Tic. A.Ş., Yolbulanlar Nakl. ve Tic. A.Ş.’nin demir...