28 / 04 / 2024

demir çelik

demir çelik

Gökçe Atakaş, MMK ile ortak oldukları demirçelik tesisinin yatırım maliyetinin 1.7 milyar dolara yükseldiğini ancak projenin devam ettiğini söyledi

İskendurun Kaplan Deresi sorunu ne zaman çözülecek?

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayılan ile Demir Çelik sitelerini birbirine bağlayan Kaplan Deresi üzerinde incelemelerde bulundu.

Demir-çelikçiler yeni teşvikleri bekliyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, “Yüksek katma değerlere geçişi kolaylaştıracak teşvik mekanizmalarının kurulmasında fayda var. Yoksa, inşaat demirine teşvik verilmesi uygun değil” dedi.

Demir Çelik'te fiyat artışı

Demir Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Veysel Yayan, "fiyat artışları konusunda hem müteahhitleri hem de TOKİ ve Bayındırlık Bakanlığı'nı uyardık" dedi.

Demir-çelikte Mayıs sonuna kadar "paydos" çağrısı

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu: "Son bir yıldır sıkıntılı olan sektör, son aylarda üst üste gelen, yüzde 50'yi geçen zamlardan dolayı adeta dibe vurmuştur" dedi.

Demir çelik, gıda ve petrol '500 dev'e damga vurdu

Türkiye'nin 500 dev kuruluşu sıralaması başta demir çelik olmak üzere değişti.

Dünya çelik üretiminde Türkiye 11'inci sırada

Türkiye, 2007'de 25.8 milyon ton çelik üretimi ile 11. sırada yer aldı.

Demir çelik için inceleme başlatıldı

Maliye Bakanlığı, demir-çelik ürünleri için fiili envanter çalışması başlattı.

Krizin ucu reel sektöre dayandı

Krizin ucu reel sektöre dayandı zarar açıklamalarında artış gözlendi...

İhracatı en çok artan şirket Koray İnşaat oldu

Fortune Dergisi'nin yaptığı Türkiye'nin en büyük 500 şirketini belirlemeye yönelik Fortune 500 araştırmasının 2008 sonuçları yayınlandı

Demi Moore Göcek'te villa bakıyor

Türkiye'nin önemli demir tüccarlarından Belgü, Göcek'te yaptığı villa inşaatlarına dünyadan da talep olduğunu söyledi

Türk-Çin işbirliğinde demir-çelik, enerji ve maden öne çıktı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çin ziyareti sırasında Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından gerçekleştirilen beş iş forumunun ardından Çin'in önde gelen firmaları da, Türk yatırımcıları yerinde ziyaret etmek için Türkiye'ye geldi

Çelik devi ArcelorMittal, 581 milyon avro zarar etti

Dünyanın en büyük çelik şirketi ArcelorMittal, ikinci çeyrekte 581 milyon avro zarar etti

Demir çelikte yüzde 58'lik düşüş yaşandı

Demir çelikte temmuz ayında yüzde 57.59'lük gerileme yaşandı

Bilecik Demir Çelik Fabrikası'nda üretim başladı!

Global Yatırım Holdingin Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul'da yapıldı

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Garzan tarafından kuruldu. 

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tanrıgül tarafından kuruldu. 

Procsan İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Procsan İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tavşan tarafından kuruldu. 

Saray Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Plastik Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Saray Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Plastik Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet  Bolat tarafından kuruldu. 

Ezel Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ezel Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Artut tarafından kuruldu.

Aysanat Yapı Demir Çelik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysanat Yapı Demir Çelik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Aygün tarafından kuruldu. 

YNR Demir Çelik İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YNR Demir Çelik İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yener tarafından kuruldu.

Azmetli İnşaat Paslanmaz Demir Çelik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azmetli İnşaat Paslanmaz Demir Çelik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Cesaret Aydın tarafından kuruldu. 

Dikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dılafruz Ortıkova ve Mehmet  Kaya ortaklığında kuruldu.

Avam Demir Çelik Gıda İnşaat Petrol Temizlik Yemek Taş.İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avam Demir Çelik Gıda İnşaat Petrol Temizlik Yemek Taş.İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Özer tarafından kuruldu. 

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Ateş tarafından kuruldu. 

Ebatlı İnşaat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebatlı İnşaat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Uyanık tarafından kuruldu.

Demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirilmesine ilişkin karar!

Cumhurbaşkanlığı'nın Demir-Çelik Ürünleri İthalatında Geçici Korunma Önlemi Uygulanmasına İlişkin Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Karar ile demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirildi..

demir çelik Haberi

demir çelik

RUS metal devi MMK ile Hatay'ın dörtyol ilçesine yıllık 2.5 milyon ton üretim kapasitesine sahip entegre demir-çelik tesisi kuran Atakaş Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi Gökçe Atakaş, tesisin planlandığı gibi 2010 yılında hizmete gireceğini açıkladı. Atakaş, "Kurda yaşanan dalgalanmaların da etkisiyle toplam yatırım maliyetimiz 1.7 milyar dolara yükseldi ama bu durum bile bizim yatırım kararımızızdan döndürmedi" diye konuştu. Atakaş, yassı demir- çelik ithalatının Türkiye'nin en önemli girdilerinden birisini oluşturduğuna dikkat çekerek, "Yatırımla Türkiye'nin dış ticaret açığının kapanmasına 2 milyar dolarlık katkı sağlayacağız. Bunun yanı sıra istihdam açısından da çok önemli bir yatırım bizimkisi. Zira tesisimiz 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayacağız. Yan sanayi ve diğer sektörler de ilave edildiğinde binlerce kişiye istihdam fırsatı sağlanmış olacak"...