07 / 05 / 2024

demir inşaat yatırımcısı

demir inşaat yatırımcısı

Demir İnşaat, "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı"nda yatırımcılarla buluştu. Projelerinde yer alan ticari ünitelerini hem yatırımcı hem de girişimcilerle buluşturan Demir İnşaat, yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisse!

Pek çok yatırımcı Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini araştırırken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu da son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisseyi açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Konut, yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi?

Yatırımcılar, döviz mi, gayrimenkul mü? daha çok kazandıracak sorularını araştırırken uzmanlardan açıklama geldi. Konut yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Konut fiyatları ne olacak?

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Beyaz yakalılar 2020 itibarıyla arsa yatırımcısı olmaya başladı!

Türkiye'de yılda 750 milyon dolar değerinde ve minimum 5 milyon metrekare büyüklüğünde arazi satışı yapmak istediklerini söyleyen arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, 2020 yılı itibarıyla beyaz yakalıların arsa yatırımcısı olduğunu söyledi.

Borsada son 3 ayda pay senedi yatırımcısı rekoru kırıldı!

Diğer finansal araçlarının zarar ettiği son dönemlerde art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı borsayı coşturdu. BIST’e son 3 ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı katıldı.

Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu!

TÜİK en çok kazandıran finansal yatırımları tek tek sıraladı. Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu. İşte detaylar...

Milyonları merak ettiği sorunun net yanıtı! Altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Yılbaşından bu yana altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcısını şaşırtmadı. Peki altın ve borsa yatırıcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

İstanbul depremi, konut yatırımcısının rotasını değiştirdi!

Beklenen İstanbul depremi konut yatırımcısını çevre illere yönlendirdi. Bu kapsamda Kocaeli öne planda yer alıyor. 

Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Gram altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Gümüş yatırımcısına dolar bazında yüzde 25 getiri sağlayacak! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Tarih verildi...

Uzmanlar tarafından gümüşün yatırımcısına dolar bazında yüzde 25 getiri sağlaması bekleniyor. Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Gümüşün yükseleceği tarih verildi...

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

demir inşaat yatırımcısı Haberi

demir inşaat yatırımcısı

Demir İnşaat, "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı"nda yatırımcılarla buluştu.


Demir İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, "Marka sizden dükkan bizden" sloganıyla "Bayim Olur musun Fuarı"na katılan şirket, güncel projelerinin tanıtımını yaptı. Demir Romance ve Demir La Vida projelerinde yer alan ticari ünitelerini hem yatırımcı hem de girişimcilerle buluşturan Demir İnşaat, yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.


Yatırımcı ve girişimci ziyaretçilerle iş bağlantılarının kurulduğu fuardan memnun ayrılan Demir İnşaat, gelecek günlerde fuarda kurulan bağlantıları satışa dönüştürmeye hazırlanıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, şunları kaydetti:


"Fuarda yer alan tek inşaat firması olarak hem markalara hem de yatırımcılara Beylikdüzü'nün en güzel lokasyonundaki ticari alanlarımızı sunduk. Demir Romance ve Demir La Vida projelerimizin ticari alanlarını tanıttık. Fuarda çok ciddi iş bağlantıları kurduk....