07 / 05 / 2024

Demir Romanceın ticari alanları satışta

Demir Romanceın ticari alanları satışta

Demir İnşaat, ağustosta teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde yer alan, 60 bağımsız bölümden oluşan 25 metrekare ile 800 metrekare arasındaki ticari alanları satışa çıkardı.

Demir Romance'ta Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı!

Demir Romance Evleri Demir İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde yükseliyor. Demir Romance projesinde Babalar Günü'ne özel, Temmuz'a kadar sürecek yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim uygulanıyor.

Demir Romance'ın erken teslimi kutlandı!

Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak erken teslim geleneğine Demir Romance projesinde de devam ettiklerini ve projeyi zamanından önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti

Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance 776 tane daire, 28 tane villa ve 60 tane ticari birimden meydana geliyor.Peki Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir Romance'ta metrekaresi 6 bin liraya dükkân!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki Demir Romance projesinde yaşam ağustos ayında başlayacak. Projede bulunan Romance Çarşı'daki dükkânlar satışa çıktı. Ticari alanların metrekare fiyatı 6 bin liradan başlıyor.

Demir Romance'ta teslim Ağustos'ta!

Demir İnşaat'ın "Demir Romance" projesinde, konutların sahiplerine ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor. Beylikdüzü'ndeki proje 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villa, 60 ticari birimden oluşuyor.

Demir Romance projesi teslimleri Ağustos 2015'te!

Demir İnşaatın "Sevgi" temasıyla yükselen projesi Demir Romance, toplamda 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villa, 60 ticari birimden oluşuyor.

Demir Romance Anneler Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Anneler Günü’ne özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Demir Romance projesinden 09- 10 Mayıs tarihlerinde ev alan müşterilerine İstanbul’un en özel mekanı Çırağan Sarayı’ında bir akşam yemeği armağan ediyor.

Demir Romance'ın ofislerinin metrekaresi 6 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği ve Ağustosta teslim etmeyi planladığı 776 konutluk Demir Romance'ın ticari alanlarının satışına metrekaresi 6 bin liradan devam ediyor.

Demir Romance Çarşı'da satışlar devam ediyor!

Beylikdüzü'nde Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Ağustos ayında kapılarını açıyor. Projenin ticari alanlarını oluşturan 'Romance Çarşı'nın satışları da devam ediyor..

Beylikdüzü Demir Romance'ta 60 dükkan satışta!

Beylikdüzü'ndeki Demir Romance konut projesinde yaşam ağustos ayında başlıyor. Projede ticari alanlarını oluşturan Romance Çarşı'nın satışları da devam ediyor. Dükkanların metrekare satış fiyatı 6 bin liradan başlıyor.

Demir Romance'ta ilk teslimler 5 ay sonra başlıyor!

DEMİR İnşaat'ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı.Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projedeki 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı devam ediyor.

Demir Romance'ın 22 bin metrekaresi peyzaja ayrıldı!

Demir İnşaat'ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projedeki 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı da devam ediyor.

Demir Romance’ta son 5 ay!

Demir İnşaat’ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Teslime beş ay kalan projede 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı sürüyor.

Demir Romanceın ticari alanları satışta Haberi

Demir Romanceın ticari alanları satışta

Demir İnşaat, ağustosta teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde yer alan ve 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanları satışa çıkardı.


Beylikdüzü’nde konumlanan proje 25 metrekare ile 800 metrekare arasında değişen ticari alanlara sahip.  Ticari ünitelerin yatırımcısına kısa vadede hızlı kazanç elde etme fırsatı sunduğunu belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Demir Romance projemizi önümüzdeki aylarda teslim etmeye hazırlanıyoruz. Kaliteli yaşamın kapılarını aralayan projemizin ticari alanları da  fark oluşturacak kalitede ve konseptte hazırlandı. Kazançlı yatırım yapmak isteyenlere ticari alanlarımızı cazip fırsatlar ile sunuyoruz.” dedi. 170 bin metrekare brüt inşaat alanında 22 bin metrekare özel peyzaj alanlı Demir Romance’da, 60 işyeri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, squash alanı, dans eğitim merkezi, bay-bayan güzellik merkezi,...